Värmeslag? JA TACK!

Blev visst ännu varmare idag. Detta gillas mycket eftersom jag jobbar så självständing mellan 9-15. Idag blev det till och med en timme extra eftersom killarna hade sportklubb efter skolan. Riktigt nice eftersom det ineebar en timme till i solen för mig :) 

Men klockan blev ju fyra till slut ändå och då gick jag för att hämta killarna oh väl där träffade jag en jätte trevlig au pair som bjöd med mig och killarna till parken. Egentligen hade vi inte tid men dom ville så gärna så why not. Kom dock hem väldigt sent så det blev lite lättare lunch för vi han inte riktigt laga mat. Men som Alex sa, hellre glada barn än att följa alla planerade tider. Så en bra dag har jag haft idag! Lägger upp lite bilder från dagen eftersom jag nu äntligen börjat komma ihåg kameran..

Men dock är inte kvällen över än. Ska ännu vara barnvakt, men det kommer antagligen inte bli så jobbigt eftersom dom nu sover :)

Jag oh Rosie njöt av solen på bakgården. Eller iallafall jag..

Hon trivdes bättre i skuggan :)


Hittade en enorm spindel som Charlie senare dödade medans Max storgrät och tyckte synd om den. Dom är ju bara för söta dom där två :)

Bild bevis på det vackre vädret. Väntas bli ännu varmare i helgen också :) Över 30 grader ska det bli tydligen så då blir det och hitta någonstans och sola och bada :)



OH HAPPY DAY

Varmaste dagen någonsin idag! Helt galet verkligen. Man kan ju inte tro att det är i slutet av september här inte. Men iallafall, eftersom det var onsdag idag städar jag bara på förmiddagen sen är jag ledig vilket passade perfekt! Så Emelie smugglade in mig på hennes enrma träningscenter som typ ser ut som ett fem stjärnit hotel :) Väl där la vi oss vid poolen och solade i flera timmar. Kändes som om vi låg på en strand i Grekland och inte här i London. Så mycket mysigt var det! Efter det simmade vi några längder och bastade med mera. Passade på att testa resturangen där och vi blev inte besvikna! MUMS :)

Så nu ligger jag här i mitt rum med röda kinder och en liten bikini rand till min stora lycka :) Hoppas på lika fint väder i morgon så jag kan sola när killarna är i skolan. 

Men här har ni några bilder från denna underbara dag!

Riverside, Emelie feta träningcenter.







Man får passa på och ta kort när solen är framme! Här är i allafall min lilla "by" hah :)

26 September

Ska närsomhelst ta en behövlig dusch men tänte slänga upp ett litet inlägg här först. Kom precis hem efter min löprunda och shiiit vad varmt det var!! Förstår mig inte på vädret här för fem öre. Innan jag sprang iväg regnade det och så allmänt ruskigt ut. Väl i parken sken solen och det var super varmt. Nästan som en sommardag! Nu sitter jag här och tror det sla börja regna när som helst igen. hum, märkligt märkligt. Men värmen som är här klagar jag ju inte på. Många kvällar känns som sommarkvällarna där hemma och det är ju inte dåligt för att snart vara oktober :) Så det är väl bara att njuta för kalt kommer det bli här med. Riktigt kallt till och med har jag hört..
Är iallafall ledig ikväll vilket är skönt! blir att äta mat med familjen sen se en film tror jag. Eller försöka skypa lite med familjen hemma kanske? Om ni har tid med mig.. :)
nej, nu blir det duschen och här får ni en svettig bild om ni vågar se. See yah!

25 September

Fyra hela veckor idag! Helt galet vad tiden springer iväg! 

Sitter i min säng och svenskar mig lite med ett vsnitt av Shculman show på aftonbladet. Typ dör av skratt ibland :) Asså, har ni inte sett det, gör det!! Haha :)
Idag har jag iallafall haft sov morgon länge sen varit en sväng i Westfield med Soff. Vi lunchade lite och testade frys yoghurt med bär. Mumma säger jag bara! Men eftersom vi båda var trötta så åkte vi hem igen och nu ligger jag som sagt här. Väntar på att söndags steken ska serveras där ner. Borde kanske hjälpa till? Kanske kanske, svårt att veta om det skule uppskattas eller om jag bara skulle var i vägen :) 

Men ikväll blir deet iallafall en lugn kväll och jag ska nog ner och testa racerbanan i vardagsrummet som dom byggt idag. Hoppas dom bjuder in mig så jag slipper skämmas genom att fråga om jag får testa :)Hihi

Har inget roligt att skriva just nu annars. Händer ju inte jätte mycket nytt här längre...


Slänger upp en väldig vacker bild på hur glad och härlig jag är idag. Yehh!

24 September

Har en härlig helg här i London. Har dock märkt att jag inte riktigt har samma uppfattning av vad en helg består av i jämförelse med familjen här. Dom ser helgen som ett tillfälle att äntligen göra massa saker och planerar in massa saker medans jag ser helgen som en chans att bara vara och inte behöva ha några planer. Men jag antar att det beror på att dom har barn och dom träffas ju inte så mycket i veckorna så då får man ju passa på! :) Själv älskar jag att inte ha något planerat och bara ta allt som det kommer.

Men iallafall, hade en jätte bra dag med killarna igår. Så underbart snälla var dom och att ta hand om dom blir bara lättare och lättare. Vi har börjat lära känna varandra på riktigt nu och vi vet var allas gränser går. Jätte skönt måste jag säga och det underlättar ju verkligen! På kvällen åkte jag och Emelie hem till Sofie som var barnvakt och höll henne sällskap. Riktigt mysigt och det verkar som om det är hur de flesta fredagar kommer se ut framöver men jag gillar det. 

Idag har jag, Emelie, Sofie, Emma och Fanny varit inne i stor London och promenerat lite på Oxford street. Det blev lite fönstershopping, ett trevligt resturang besök och ett försök till att hitta en bra frisör. Vi hittade en bra frisör till slut, dock var den en aning dyr. 8000:- för hårförlängning liksom. Nja, tror vi letar vidare. Så imorgon ska vi kanske till Westfield och kolla om vi kan hitta något. Jag ska iallafall ha klippt av mitt hår och färgat det innan denna helg är över! :)

Men nu ska jag vila lite sen käka och sen gå till Emelie ich bara hänga. 

Ha en trevlig kväll! :)



22 September

Har en lugn torsdagskväll här hemma. Sitter på mitt rum och ser twilight just nu. Fråga mig inte varför, för jag vet faktiskt inte.
Dagen har varit bra, trots ett stort bråk om några kakor bara. Haha, ibland är bråken så fjantiga så man liksom inte vet vad man ska säga. Men sånt är livet! Lagade även min egen köttfärssås till killarna ikväll och det var tydligen "delicious" :) Bättre betyg är väl svårt att få antar jag så jag är super nöjd.
Ännu gladare blir jag när jag tänker på att det är fredag imorgon. Äntligen äntligen! Fredag betyder lön och lön betyder att veckan är slut och det är alltså lika med helg!! :) Och denna helg kommer jag antagligen ta och klippa av mig håret. Hoppas på att kunna färga det like mörkar också men vi får väl se.
Är som ni kanske förstår lite rastlös just nu. Så jag har fixat en liten bild att läga upp :)


Det viktigaste i min väska just nu



Hah, så nu vet ni det. Ifall ni undrade ;)

21 September

Nyss hemkommen från en trevlig men annurlunda kväll. Modelljobbeet vi skulle göra ikväll var ju inte riktigt vad jag var beredd på kan man säga. Tänkte att jag skulle stå där med kläderna på lite bara men här kommer man till värsta stället med catwalk och sånt. Hih :) Det var dock ganska kul och barnen var ju bara för duktiga. Själv vet jag nu att catwalk modell inte rikitgt är min grej. Men nu kan jag ju checka av "Vara modell i London" från att-göra-listan. Om det nu änns finns med.

Men trött som jag är ska jag nu sova tror jag. Måste verkligen gå och köpa öronproppar. Flygen har fått för sig att klockan fem på morgon är en bra tid att landa över mitt lilla hus. Fy fan säger jag bara. Ni ska bara veta hur mycket det låter och det landar typ ett varannan minut ibland.. Jag och Sofie såg tillexempel sju plan i luften när vi tittade ut från mitt fönster förut. SJU LIKSOM?! Helt galet ju..

Men men, dax o sove lite tror jag. Lång dag imorgon!

Go natt!

20 September

Då blev klockan halv tre idag igen och jag ligger som vanligt här och väntar på att få gå till skolan och hämta killarna. Blir alltid lika rastlös så här dags om dagarna. Vet att jag måste gå om en halvtimme så känner att jag inte hinner göra något för då kommer jag bli sen och det vill jag ju inte. Så istället ligger jag här och tittar på klockan sen går jag på tok för tidigt och får stå och vänta en kvart utanför grindarna. Varje dag.. Men kommer väl in i det snart antar jag :)

Eftermiddagen/kvällen blir det till att vara barnvakt. Trevlig, trevligt! Imorgon är det äntligen onsdag igen vilket innebär ledig eftermiddag! Awesome. På kvällen bli det dock lite modevisning med Emelie och co. Det roliga är att vi visst ska vara modeller så det kan ju bli spännande. Hah

Men nu ska jag fortsätta stirra ut klockan så ha de bra väl!

19 September

Låg precis ute i trädgården och pustade ut efter springturen när Rosie kom ochgjode mig sällskap. Har aldrig gillat hundar så värst mycket förut men jag bara älskar henne! Så där låg jag och kramades med henne i en stund samtidigt som jag lyssnade på den bästa låten någonsin och tänkte på allt där hemma!

Tre vecko har det gått nu och det är faktiskt lite skrämande att tänka att jag ska vara här  typ 12 till innan jag kommer hem igen. Svårt för mig att förstå faktiskt! Vet liksom inte om den här känslan jag har nu är hemlängtan eller bara saknaden efter personerna där hemma. Livet rullar ju på här och allt känns bra, men har hela tiden den där känslan med mig. Jaja, det visar sig väl med tiden! 

Ikväll ska jag iallfall äta middag med Alex och Fred vilket känns bra. Gillar att bara sitta och prata med dom! Så mysiga verkligen! 

Men här bjuder jag iallafall på min favorit. Det är något visst med den här låten och jag bara älskar den!



18 September

Då var helgen slut då. Trist.. Men om veckorna fortsätter att gå så här fort är det ju snart fredag igen :) Sen är det ju typ nästan exakt tre månader kvar tills jag kommer hem till min kära ö igen. Nästan så man längtar lite. Men bara lite :)

Helgen har iallafall varit bra. Det blev en udda utgång, två rugby matcher, annat härligt häng och en massa godis! Just rugbyn är ju lite speciell. Igår blev jag medbjuden av Sofies "pappa" för att se en riktigt bra match. Förstår inte riktigt grejen med att ligga i högar och försöka ta en boll i 80 minuter men kul är det antagligen. Roligt att se iallafall och lite snygga killar finns det ju alltid :) 
Rugby matchen idag däreimot var Emelie lag och det var lite annurlunda att se tjejer spela. Dom sparng lite mer men var inte direkt försikigare. Kommer sitta på helspänn varje match Emelie spelar sen. Är rädd att hon ska bli skadad på riktigt av det där!

Men men, nu blir det väl till och sova lite. Ny dag imorgon! :)

Slänger in lite blandade bilder från helgen. Natti natti!


Mys i parken de andra au pair tjejerna!


Från rugby matchen igår



Lite så snygg och sådan måste man ju få med på bild. Dock lite väl stora ben kanske, eller vad tycker du Sofie? :)

17 September

God morgon där hemma! Ligger här i min säng och ärlite små trött men kan inte somna om tyvärr. Lite väl mycket flygtrafik över mig för tillfället :)

Men gårdags kvällen var iallafall skoj. Blev lite som det blev men kul hade jag! Måste göras om! :) 

Idag blir det att vila ut lite sen har jag blivit medbjuden på rugby match av Sofie och hennes familj. Kommer bli jätte kul tror jag! Att se en sådan math är ju ett måste när man är här känner jag. Plus att dt hade ju varit kul att lära sig reglerna nu när man ska se Emelie spela sen! Plus att det finns gott om söta pojkar i laget har jag hört. Nice nice! ;)

Men nu ska jag nog se lite tv sen försöka orka gå ner och käka frukost. Hatar att peanatbuttern är slut dock. Vad ska jag käka nu liksom...

15 September

Dagarna bara rullar på här och imorgon är det redan fredag igen. Härligt, härligt! 
By the way, gårdagen var verkligen toppen. Svenska kyrkan var great och det var fullt med unga svenska som fikade kanelbullar och kladdkaka. Efter blev det en svensk pub och massa prat. Super nice!

Just nu ligger jag och halvsover här i min säng. Så trött är jag! Men imorgon ska jag bara ta en av killarna till skolan vilket är skönt. Sen städa och laga pizza på kvällen. 

Sen blir det utgång med alla au pair tjejerna! Känns som om det kommer bli en toppen kväll! :)

Men nu ska jag sova tror jag så god natt!



14 September

Haft en riktigt härlig dag idag! Detta har jag hunnit med:

  • Haft låååång sovmogon till kl nio :) Slapp ta barnen till skolan så kunde sova hur länge jag ville
  • Städat barnens rum, dammsugit och strykt.
  • Varit i Westfeild (typ världens största shopping centrum)
  • Tagit en springtur med Rosie
Sen ska jag ännu äta lite sen åka med tjejerna til Svenska kyrkan för mngel med andra svenskar här i London. Kommer nog bli kul tror jag.

Sen måste jag bara berätta världen coolaste sak! Alex, min värdmamma, var igår och såg chelsea spela. (Tror jag skerv det igårdagens inlägg) Imorse berättade hon att hon har fixat så att killarna ska få vara maskotar och gå med spelarna in någon match denna säsong. Jag bara, åh får jag också???!! Jag var tyvärr lite för gammal dock. Men hon hade även fixat så att hon skulle få biljetter till några matcher och lovade att jag skulle få följa med isåfall! Asså, shit. Se Torres spela får VIP-båset gör man ju inte varje dag! Hoppas, hoppas, hoppas! 

Jaja, med det sagt så tar jag nog och går ner och käkar lite. 

Ha det toppen! 

Slänger upp en bild från westfeid. Riktigt stort va de och alla bra affärer fanns på ett och samma ställe. Perfekt!



13 September

Pustar ut efter en lång dag. Har jobbat hela dagen och sedan varit barnvakt hela kvällen. Men nu är dom iallafall i säng och jag kan sitta här i soffan och ha det bra en stund. 
Ser Chelsea matchen på tv och avundas min värdmamma som just nu sitter i VIP-båset där och ser allt live. Nästa gång hoppas jag hon tar med mig :)

Men imoregon blir det en skön dag iallafall. Slipper ta dom till skolan och är ledig på eftermiddagen så det blir nog bara lite städning. NICE! 

Sen blir det att åka till svenska kyrkan med de andra svenska au pairerna och träffa ännu flera svenskar. Kommer nog bli kul tror jag. Men nu måste jag sätta mig och skriva ihop en lapp som förklara varför badrummet är fullt av vatten. Alex kommer nog undra när hon kommer hem annars. Killarna blev lite för vilda när dom tog sitt bad bara... hah :)

God natt!

Två veckor nu

Nu har man varit här i två veckor då. Känns som om det varit mycket längre! Allt känns liksom inte lika nytt längre och jag hittar här omkring utan min karta. Man börjar känna av vardagen och det är nu det kommer bli jobbigt. I början är allt så nytt och man möter på nya saker hela tiden. Allt detta gör att man knappt ägnar en tanke på allt där hemma.
Hemlängtan finns liksom inte där alls och man tror att den inte kommer komma heller. Men nu har det gått två veckor. Jag har mina sysslor och börjar få rutin på allt. Vakna, göra frukost, gå till skolan, hem och städa, gå till skolan, hem och leka, laga mat och sen om och om igen. Det är liksom nu jag börjat fatta att jag ska vara här, bo i det här huset, göra allt detta nästa varje dag.
Så min hemlägtan kom idag. Som ett knytnävsslag i ansiktet faktiskt. Hade en dröm om hemma i natt och har inte kunnat skaka av mig den idag. 
Så ja, idag längtar jag faktiskt hem på riktigt. Inte för att jag har det dåligt här eller så. Familjen är underbar. Området är underbart och allt annat med. Men som man säger, borta bra men hemma bäst. Inget ställe i världen kommer någonsin bli så mycket hemma som mitt lilla hus där i Lau. Åh, vad jag önskar att jag var där just nu! 

Men jag var beredd på att jag skulle känna så här så jag vet att det kommer gå över om jag bara står ut. Så farligt är det faktiskt inte! :) Så ingen fara är det. Jag klarar mig!


Kom precis hem efter en lång löprunda. Blåser som bara den här så det var faktiskt ganska jobbigt. Motvinden var hemsk! :) 
Imorgon kommer bli en lång dag då jag även ska vara barnvakt hela kvällen. Hoppas det kommer gå bra! 

Måste även berätta att vi gick iväg och träffade en massa andra svenska au pairer igår kväll. Alla träffades på en resturang och vi satt och pratade i några timmar. Det var jätte trevligt och det är alltid lite roligare att ha fler att ungås med. Så redan på fredag ska några av oss ses igen och då blir det utgång. Äntligen! :)

Men nu ska jag ner och käka lite mat och sen ska jag lägga mig och kolla lite mer Prison Break och invänta den stora stormen som ska komma. See yah!


11 September

Den 11 September idag då. Redan tio år sedan allt det där. Usch, denna dag gör en alltid så sorgsen och jag kan fortfarande komma ihåg precis var jag var, vad jag gjorde och vad jag tänkte. Helt sjukt att det är så länge sedan. Men tio år är det redan och jag gör som de flesta andra och ägnar en tanka till alla drabbade och anhöriga. Så fruktansvärt och jag hoppas något sådant aldrig sker igen!


Men iallafall, går dagen avslutades ju jätte bra tyckte jag :) Var hos Sofie och hade filmkväll eftersom hon var barnvakt. Vi hade jätte kul och satt och pratade en massa om allt möjligt. När jag märkte att klockan blivit för mycket och jag kanske borde åka hem kom vi framtill att jag inte borde gå ensam vid den tiden. Inte Lau det här, det är ju ändå London. Så jag trängde mig ner Sofies minimala säng och sov som en stock. Riktigt nice :)

Så idag har jag inte gjort så mycket än. Åkte hem vid ungefär 11 och huset var ännu tomt. Tror dock att familjen är på ingång närsomhelst nu! Men men, har tvättat och städat och sett Prison break hela dagen och nu ska jag fixa i ordning mig för att gå ut och träffa massor av svenska au pairer. Ska bli så kul! :)

Sen är det dags för en ny vecka och det känns faktiskt ganska bra. Börjar komma in i rutinen här på riktigt nu och känner mig bara mer och mer hemma för varje dag som går. Dock är det jobbigare än jag trott och jag är helt slut på kvällarna. Kan inte förstå hur alla föräldrar orkar med allt detta varje dag. Jag menar, mitt jobb här är liksom Alex oxh Freds fritid. Dom jobbar hela dagarna sen gör dom ju mitt jobb på kvällarna. Så det har verkligen gått upp för mig hur mycket jobb det är med små barn. Men som sagt, jag gillar det iallafall. 



Har även gått runt och funderat på att kanske försöka hitta ett bra fotbollslag och iallafall prova om jag duger. Emelie har ju sin rugby nu och jag saknar faktiskt fotbollen lite. Trodde verkligen inte att jag skulle göra men det gör jag. Så ska kolla lite med Fred igen. Han håller ju på att försöka hitta ett innebandy lag åt mig men det går sådär. Inte så populärt här. Finns ett herrlag men känns inte som det bästa idén kanske.. 
Men får se vad som händer. Testa kan man ju iallafall :)

Avslutar med att lägga upp en bild jag tog igår. Fick lite smått hemlängtan när jag såg denna :) haha


Lördag = utflykt

Idag blev det lite utflykt igen. Jag, Sofie och Emelie åkte in till centrala London och besökte Madame Tussauds. Riktigt roligt trots att jag varit där förut. Många bilder blev det iallafall! Här har ni några:

Jag och Sofies blivande man Zac. Trevlig kille det där!

Robert Pattinson hittade vi också. Ursäkta den väldigt fula bilden men hoppas att få ta en riktigt snart. Ryktas ju att han hänger i Barnes nu i dagarna.. :)


Varsågod Nora. Den här är till dig! 

Haha, var bara tyvungen att lägga upp denna bild. Så tycker vi om dig, Bieber!

Efter Madame Tussauds åkte vi till Oxford Street och shoppade lite. Köpte ett linne och en parfym. Så skönt att få lön varje fredag! Då har man alltid fickpengar till helgen ju :)

Efter allt gående tog vi tunnelbanan hem sen åkte jag och Emelie till världen bästa! Den ligger i Barnes och heter Totally Swedish! Här finns det bara en massa svenska varor och jag och Emelie var helt till oss när vi hittade allt gott. Detta blev det idag, men lovar att jag kommer gå dit och handla ofta!



MUMS säger jag bara!


Just nu liggar jag här på mitt rum och det är helt tyst här i huset. Familjen är iväg så jag passade på att ta kort på alla vrån här förut. Och eftersom jag konstigt nog inte lagt upp någon bild på mitt hus här än så tänker jag göra det nu. När jag ändå håller på liksom..


Detta är då mitt nya fina hem!

Min lilla gata. Börjar bli nervös över bilkörningen här. Fickparkering är visst det enda som gäller vilket inte riktigt är min grej. Kommer bli spännande och se hur det ska gå.. :O

Men nu ska jag ner och tvätta lite. Man får passa på när huset är tomt och tvättmaskinen ledig! Sen blir det film kväll och pizza hos Sofie. Ha en trevlig kväll allihop! :) 
Ciao!

Äntligen fredag!

Som rubriiken lyder.. ÄNTLIGEN! Är så trött just nu och ligger på mitt rum och ser ANTM. Har gjort allt jag sska göra så nu har ledigt i två timmar innan killarna ska hämtas i skolan. Då blir det nog att antingen gå till parken eller så spelar vilnog lite fotboll här hemma. Skoj skoj! 

Hade en stressig morgon i dag. Killarna kom ner till frukosten sent och åt super långsamt. Sen när jag äntligen trodde vi "were back on time" vägrade Charlie borsta tänderna. Så jag hade mitt första riktiga gräl med honom imorse men jag gav mig inte iallafall och visst fick vi skynda oss som bara den till skolan med han hade rena tänder iallafall :) 

Så ikäll åker familjen iväg och jag blir ensam här hela helgen. Så ikväll ska antagligen jag oh Emelie gå ut och hitta på något sen blir det en heldag innen I london imorgon med bland annat Madame Tussauds och shopping på Oxford street. Nice! :)
Men nu ska jag vila lite, kanske till och med sova en stund. Ha en toppen fredag!

Första riktiga dagen

Har nu jobbat första riktiga dagen idag. Ligger och pustar ut på rummet efter att ha tagit dem till skolan (I tid till och med) och sedan städat en massa. Så nu är jag ledig och inväntar lunchen för att sen gå en sväng med Rosie och sen hämta barnen igen. 

Det är så mina dagar kommer se ut framöver och jag gillar det :) Det svåra är att hitta på något roligt att göra varje dag efter skolan bara och sen laga mat dom faktiskt gillar (och som går att äta..) 

Men annars är det rätt lungt! Kommer ha en lugn helg också eftersom familjen ska åka iväg. Så jag blir helt ensam i huset vilket faktiskt är lite små läskigt. Men jag kommer antagligen vara mest hos Sofie eller Emelie. Så mig slipper dom inte! :)
Men ni får ha en trevlig dag där hemma!
Slänger upp en London bild när jag ännu håller på. Här njuter vi av utsikten i London Eye.

7 September

Har haft en toppen dag idag. Killarna började äntigen skolan! Så det jag gjort idag var att följa med Alex och lämna dem i skolan sen gick jag hem och städade och fixade allt jag skulle. Efter det var jag ledig och Emelie och jag åkte till Hammersmith och gjorde av med lite pengar :) Helt galet vad billigt det är på vissa ställen!

Sen avslutade jag dagen med en underbar middag med familjen. Dom är bara en för fantastisk familj! Svårt att förklara men jag känner mig som en i familjen här, som deras storasyster och det går inte många sekunder mellan skratten här. En helt fantastisk känsla! Killarna bjuder verkligen på sig själv och jag höll på att ramla av stolen av skratt när de satte igång svennebanan och dansade på stolarna medans föräldrarna sjöng med. Wow, börjar skratta bara av tanken på det! hah :)
Men nu ska jag ta en dusch sen se lite film sen sova tror jag. Måste vara pigg imorgon då jag börjar jobba på riktigt.

Hoppas ni haft en bra dag!

Byebye

Time to catch up!

Äntligen fungerar internet igen! Så nu kommer uppdatering från i Lördags och fram till idag, så det kommer antagligen bli världshistorians längsta inlägg. Bara så ni vet :)

Iallafall, lördagen var alldeles underbar! Vädret var perfekt, till och med lite för varmt i bland! Emelie, Sofie och jag var som sagt inne i stora London och lekte turister.

Slänger in några bilder som kan sammanfatta denna dag :)

Vi började dagen med att hänga lite med Jack Sparrow. Mycket trevligt!



Spanade in London Eye.



Tog en tur i London Eye och hamnade mitt i ett bröllop. Vem kommer på idén att gifta sig i London Eye kan man ju undra.. Men lite roligt var det. Vi var mer inne i deras vigsel än själva utsikten :) hah


Sen såklart såg vi lite av Big Ben.


Ett måste såklart!



Vi avslutade sightseeingen med ett stopp vid Buckingham Palace.

Efter allt detta satte vi oss på en mysig resturang och hade det bra sen var vi så trötta så vi åkte alla hem och sov.
I söndags vaknade jag av att det spöregnade ute (mitt eget fel antar jag. skulle inte pratat om att jag aldig sett regn här än) Men iallafall, denna dag gjorde jag inte så mycket. Umgicks lite med Sofie bara. Allmänt mysig dag helt enkelt.
Igår hade jag dock min absolut jobbigaste dag hitentills! Var ensam med barnen hela förmiddagen och en stund efter lunch och dom hade verkligen vaknat på fel sida båda två så ingenting var bra. Så när deras mamma äntligen kom hem och tog över lämnade jag huset så snabbt jag kunde och gick på en promenad. Jag var verkligen helt slut och jätte irriterad på hur dom betett sig mot mig och undrade om det var något jag gjort fel. Så när dom gått och lagt sig åt jag mat med Fred och Alex och jag berättade om min dag. Alex berättade då att dom betett sig likadant mot henne hela eftermiddagen så det var inget jag gjort fel, vilket kändes bra. 
Så jag gick och la mig och hoppades mprgon dagen skulle bli bättre och gissa vad? 

Det blev den verkligen! Idag har dom varit helt underbara mot mig. Till och med lyssnat på en gång och inget gråtande efter mamma överhuvudtaget! 

Så jag avslutade denna dag med att stanna hemma och hjälpa Fred laga min toalett. Haha, det gick sådär till en början men sen ordnade vi det. Kul hade vi iallafall :)

Men imorgon börjar killarna äntligen skolan igen och Alex ska stanna hemma och visa hur morgon rutinen går till sen blir det och städa lite sen är man ledig. Perfect!
Men nu orkar jag inte skriva mera så ha det bra och sov gott! :)

LÖRDAG!

God morgon, god morgon. Äntligen lördag säger jag! Idag bär det av in till storstan för att vara turist för en dag. Super mysigt kommer det bli och jag lovar en massa bilder ikväll! 

Ikväll blir det även kanske en liten utekväll för oss. Emelie har lyckats få kontakt med en annan svensk au pair som gärna vill träffas plus några till som i såfall hänger med så det blir ett stort gäng! kommer bli riktigt kul tror jag :)

En sak jag inte försår är allt prat om vädret här i England. 

"Åh, där regnar det typ mer än 200 dagar om året!"

Imorgon har jag varit här en vecka och inte sett så mycket som en regndroppe. (Peppar, peppar, ta i trä)
Vädret är underbart ju! Mycket varmare än hemma iallafall!

Jaja, med det sagt måste jag gå. Ska möta Emelie snart och måste ännu fixa tvätten och lite.

Ha en trevlig helg alla där hemma!

ps. slänger in några bilder från gårdagen då jag och Sofie försökte lära oss tunelbanan lite. (Gick sådär..) Även lite shopping han vi med!


Spanade efter Torres och andra kändisar på Kings road. 

Dom så härligt röda bussarna




En kväll på stan

Hemma igen efter en trevlig kväll med Sofie. Bara älskar att gå ut på stan här efter man slutat och bara försöka lära sig vart allt ligger och hur man tar sig dit. 
Så ikväll tog jag bussen till Sofie (helt själv :o), sen tog vi en promenad in till Hammersmith som är en lite "större stad". Där märkte vi till vår, eller iallafall min förvåning, att affärerna ännu var öppna och klockan var halv åtta. Så vi tog en svänt till primark och poundland.

Kan sammanfatta poundland med ett ord: Wonderful! Allting kostar bara ett pund, alltså tio kronor så jag och Sofie kunde innte hålla oss vid godishyllan.



Allt detta för 3 små pund tycker jag är helt fantastiskt! Speciellt min kära happy hippo är värt varje penny. (Mikla, du vet vad jag menar)

Men nu blir det sängen och lite top model. Behöver vila ut mig lite för det kommer bli en lång dag imorgon med.
Nattinatti !

1 September

Ny månad och den jobbigaste dagen hitentills. Varit ensam med killarna hela dagen och det är inte lätt! Längtar lite tills dom börjar skolan på måndag. Då blir det inte lika långa dagar och så mycket tid för dom att slåss och brottas på :) Men dom är underbara annars och vi har riktigt roligt tillsammans. 

Så denna dag har varit lång. Jobbat sen åtta imorse och fick lite ledigt nu. Ska snart ner och hjälpa Fred göra kvällsmat till killarna och deras kompisar sen får jag se och jag och Sofie kanske kan hitta på något skoj.
xoxo

RSS 2.0