Snart, snart, snart!!

Jobbade sista dagen för det här året igår. Ikväll blir det bara att vara lite barnvakt men det räknas inte.. 
Söndag bjuder på lite fotboll sen ska jag gå och lägga mig TIDIGT för på måndag morgon åka jag hem!!!!!!!! Kan knappt fatta det. Har inte varit hemma på snart fyra månader och på måndagkväll kommer jag sova i min säng igen. Asså, mitt liv är så jäkla nice just nu!!
Nu blir det en slapp lördag framför tv. Kanske lite godis med. Jo, lite godis får det allt bli!

14 December

Åh, mi mage kurrar av hunger just nu! Åh, vad maten där nere i köket lukter gott ända upp hit till mitt rum :) Må det vara klart snart!
Har haft en ganska slapp dag idag. Minstingen fyller hela 6 år och firade denna födelsedag med feber framför tv hela dagen. Stackars liten! Inte riktigt rättvist tyker jag..

Imorgon blir det iallafall att jobba som vanligt hela dagen sen blir det storstädning på fredag och få en ledig eftermiddag. Sen barnvakt fredag och lördag kväll. Det är mina sista planer nu. Sounds pretty good to me!

Mästerdetektiven Josefin

Sofie din lilla nöt. Tack för de anonyma kommentarerna, men så lätt lurar du mig inte! Älskar att jag har en smart datorkompis där hemma (Mikla) som tipsade mig om att spåra ip adressen och då stod det med stora bokstäver STORBRITANIEN :) haah, och då kom jag på dig allt! :)

Men jag tycker om dig ändå Sofie! Och du med lilla Mikla :)



En fråga bara

Men asså, vem är den anonyma som kommenterar här på min blogg?? :) Haha

LUCIA

Sitter oh ser luciaframträdandet på Svtplay.se och myser. Oj,  vad vackert det är! Bland det bästa jag vet :) 

Är supertrött ikväll så orkar inte lämna huset, men Emelie tittar iallafall föri en sund snart vilket blir toppen! Vi bor så nära men ändå kan det ta dagar innan vi ses. Inte okej alltså! :)

igår kväll hade vi en riktigt mysig kväl med. Jag; Emelie och Sofie var på puben och åt med våra värdmammor. Det var verkligen jätte trevligt! Har även planerat färigt allt för hemfärden. Nu är det inte länge kvar!

Myskväll

Har en riktig myskväll här hemma hos Sofie nu. Vi ser The X-Factor finalen och äter godis som vanligt.
Lunchen idag var jätte trevlig med! Eftermiddagen begav vi oss till Hammersmith och jag köpte lite mer julklappar trots att jag redan är klar. Nora får några extra, den lilla lyckosten! :D
Imorgon blir det fotbollsmatch sen bara en mysig söndagkväll. Sen sista måndagen, sista tisdagen, osv ni fattar!
bjuder på en finfin bild från dagen. Hon är fin hon, min Elvis :)

Två veckor till JUL!

Japp, bara två veckor kvar till jul nu! Det betyder ju även att det bara är en vecka kvar tills vi åker hem allihop. wii :)
Men hade iallafall en mysig barnvaktskväll igår då Sofie gjorde mig sällskap. Idag blev det lång sovmorgon och snart vankas det stor lunch med alla det andra svenska aupair tjejerna. Superkul ska det bli!! :)

Härlig fredag

fredag igen och eftersom jag tog hand om barnen i tio timmar igår och fraktade dom hit och dit till modevisning osv så fick jag en ledig eftermiddag som jag tack för!
Nu blir det shoping tror jag. Ska bara försöka få tag på lilla Sofie :)

Bästa listan någonsin!

Lista på de saker jag serframemot att göra när jag kommer hem
  • Krama Mamma, Pappa, Nora, Jonathan. ALLA!
  • Äta gooood mat
  • Drika julmust och glögg
  • Sova i MIN säng
  • Vakna i mitt rum
  • Äta frukost med morgonfrilla
  • Leka i snön (om det nu finns någon)
  • Köra lite bil!
  • Se svensk tv
  • Spela lite innebandy
  • Ha mysiga kvällar framför tv med familjen
  • Kalasa på juldagen
  • Krama min lilla kissekatt
  • Käka julgodis
  • Vandra runt och mysa i Visby
  • Träffa massa underbar människor jag saknat
  • NJUTA AV EN MYSIG JUL!
Åh, bara 12 små dagar kvar nu! Helt jäkla galet underbart! :D



<3

Räknar ner

Asså, har lite svårt att konsentrera mig på saker nu.. Det enda som finns i mitt huvud är tanken på att jag faktiskt ska hem om två veckor. TVÅ VECKOR! omg, ojojoj :) Kan liksom inte vänta riktigt. Har ännu några arbetsdagar aatt fuckosera på men de är inte lätt naj.

Men idag blev det första fotbollsmatchen iallafall. vinst med 17-0 och ett litet mål blev det för min del. Haha, riktigt kul match! :)

Även alla julklappar är färdigköpta och jag har ääven köpt min juldags outfit. Snacka om framförhållning! hah :)
Så jag är redo för hemfärd nu. Just nu! Snälla!

FRIDAY!

Yes yes. Fredag igen! Gud vad veckorna går fort nu. men ja gillar det :) Nu blir det att vila lite, sen förbereda mat till mig och lillen ikväll. Tror jag satsar på lite köttfärssås. yammi

Sen blir det då bara att hämta i skolan sen leka lite, göra lite läxa kanske sen äta lite god mat. Sen blir det mys kväll på Sofies lille rum med godis och massa prat. har mycket att prata om nu tror jag, har ju inte setts på hela veckan :O

Imorgon ska vi även hitta på något kul hade vi tänkt. Blir lite julklappsshopping iallafall! Sen barnvakt på kvällen, men det känns ganska bra tycker jag. filmkväll hos mig då alltså :)

Söndag blir det sedan att spela lite fotbollsmatch (:O) Lite små nervigt måste jag säga men det ska nog gå bra. Efter det kanske vi åker till Hyde Paark och besöker Winter Wonderland. Hope so!

men nu ska jag se lite schulman show bara för att jag älskar det. Det absolut bästa med fredagarna!

Och här får ni lite finfine bildar bara för att.





Jag jobbar oh sliter idag ja... ;)

Men har FAKTISKT städat mitt rum lite. Eller syns det inte kanske?



1 DECEMBER

Då var det äntligen 1 december och nedräkning kan börja på riktigt! Bara 19 dagar kvar nu :) Fick även denna fina chockladkalender av min värdmamma idag. MUMS! Den tackar jag för!


Var som sagt på min första träning igår och det var riktigt kul. Dock var jag inte så jäkla bra naj, men ska få spela med dom på söndag så då ska jag visa vad jag kan. haha. Skyller alla dåligheter igår på de nya skorna. Inte van riktigt ;)

Men iallafall, ska nog ner och laga lite pannkakaor nu tror jag. Bara för att fira att det äntligen är december!

RSS 2.0