Sista januari

Fy vad det är kallt här asså! Usch säger jag bara!

Men man ska väl inte klaga kanske. Ligger ju här under mitt varma täcke och ser criminal minds ch väntar på att få gå till skolan och hämta ungarna. Ännu två timmar kvar så har gott om tid idag:)
Ikväll blir det pubhäng på White hart med tjejerna. Ska bli skoj eftersom det var ett tag sen man såg alla nu, plus att jag inte varit på pubben på så länge nu!

Naj, nu ska jag fortsätta se tv. Hej.

Måndag

Åhhh, vad glad jag är just nu! Idag bokade vi Paris resan och allt är nu betalt och klart! Wiiii! Ojoj, vad kul vi kommer ha! Och roligt att vi blev hela fem stycken! :) Så ge mig mars nu tack!
Annars är allt precis som vanligt här hemma. Eler nästan iallafall, hör att vår gäst där nere har kommit nu. Han ska tydligen bo här i en vecka och är enligt min värd mamma en riktig pudding.. Och bara något år äldre än mig tydligen. Vi får väl se imorgonbitti vem jag springer på nere i köket. Har HÖGA förhopningar nu! :D haha

Men nu ska jag nnog se lite Summerland och sen sova. Natti!

Helg uppdatering

Jaha ja, då var ännu en helg slut. Tiden går så fort, man hinner ju knappt med! Januari är snart över och jag gissar på att februari kommer gå liksa fort. Innan jag vet ordet av sitter jag väl på planet på vg hem igen. Ingen lockande tanke just nu faktiskt. Jag älskar detta ställe!

Men iallafall, min helg började med en myskväll hos Sofie. Kvällen innehöll även ett mycket trevligt skypesamtal med brano, vår kreta kompis. Haha, omg säger jag bara!
Lördagen blev det sedan lite shopping i Hammersmith och sedan ägnade vi hela eftermiddagen åt att försöka boka våran paris resa men det gick sådär. Förhoppningsvis funkar det bättre imorgon! Åh, vad kul det ska bli! Fem stycken blir vi och tre dagar i Paris har vi. ÅHHH!!!!

Lördag kvällen spederades hos Emelie med film och god mat! 

Sen idag blev det fotboll som vanligt. Vinst med 7-2 och två mål gjorda av mig. Hihi, yeeeh!
Och nu blev det lite skype med mamma och Nora vilket alltid är lika trevligt! Men nu ska jag se lite film och försöka sova lite så jag är redo för en ny vecka :)

Lovely shopping in Hammersmith



26 Januari

Läste precis på Sofies blogg att jag är hennes drog. haha, hur söt får man vara?! DU ÄR MIN DROG DU MED ÄLSKADE VÄN! Vi måste ses snart, helt seriöst :O


Hittade min "att göra i London" lista idag. Nu när det gått snart halva tiden s kan det ju vara skönt att ha lite avcheckat.
Få se nu vad har jag gjort?
  • Se alla svärdigheter, så som Big Ben, Piccadilly Circus, London Eye, Trafalgar Square, Buckingham Palace, Oxford Street osv.. - BIG CHECK!
  • Se Tower Bridge - Inte bara det utan åkt över också så CHECK!
  • Se fotbollsmatch - DUBBLE CHECK!
  • Se Torres - CHECK!
  • Se musikal - Mamma Mia blev det så CHECK på det. Även Lejonkungen inom kort tror jag.
  • Weekend i Paris - Snart sååååå!
  • Besöka Camden - Inte än, men måste bli av snart!!
  • Vandra runt i Notting Hill - Checkelicheck!
  • Vara en riktig engelsman och gå på pubben sådär en tisdagskväll, bara för att - Självklart, check check check!
  • Hitta Pattinsons hus - Nja, men vet ju ungefär så halv-check?
  • Uppleva Londons uteliv - Jorå, checkcheck. Och ännu fler gånger ska det allt bli!
  • Börja prata britiska - Nja, men vissa saker fastnar ju när man spendarar hela dagarna med att prata med britiska barn. OHH, REEEAAAY  I CAAAAAANT DOO THAT (tänker allt detta med engelskaccent) Så pratar jag numera. Höhöö
Måste utöka min lista lite mer tror jag. Några förslag?

Naj, nu blir det till och träna lite här på rummet. Awesome awesome, God natt!
Btw, familjen är hemma. Skype i helgen?? Fredagkväll kanske?? :)

24 Januari

Är idag väldigt stolt över min framförhållning här Har inte bara denna veckas playdates klara utan även nästa vecka vilket betyder att jag inte behöver ringa fler föräldrar och ordna massa denna vecka. Wiii :)
Har även fått tillbaka mitt spring humör och har nu varit ute och sprungit tre dagar i rad. Känns super bra! Hoppas de håller i sig bara.
Sitter och tänker lite på framtiden just nu och allt som ska hända och planers.
  • En weekend i Paris ska klämmas in
  • Ett besök av familjen i påsk
  • Definitift mer bar-häng på White hart
  • Fler fredagkvällar på Roadhouse
  • Storshopping!!
  • Vinna serien men fotbollslaget
Mycket, mycket! Plus ännu mer! Börjar ju nästan få lite panik, augusti kommer komma så snabbt, jag bara vet det..

Söndagen

Japp, idag blev det stor vinst på hemma plan. Ingen spännande kvartsfinal utan mer utklasning med 15-1. Fan va vi är bra! Fick även göra lite mål vilket aldrig är fel. Fyra blev det och det är ju inte helt fel inte! :)

Nu väntar jag på att Emelie ska kika förbi en sväng. har inte sett henne på ett tag nu så det blir mysigt! Annars, jag ligger i min säng som vilken annan söndag som helst. Finns en chokladkaka där nere so skriker efter mig men jag orkar ärligt talat inte gå hela vägen ner för den. Eller upp för den delen. Men samtidigt vill jag sååååå gääärannna haaaa deeeen!!!! Oj vilka problem jag har här borta. Ajaj

21 Januari

Ska börja med att be om ursäkt för att jag aldrig uppdaterar längre. Men har inte haft det i tankarna bara. Men nu när Sofie tjatar som hon gör så tar jag mig i kragen och skriver detta.

Sitter för tillfället och ser Notting Hill, vilket är ganska bra tajming då jag för första gången idag besökte Notting Hill. Ganska coolt att sitta här och se Hugh Grant gå på gatan där jag gick idag. 

Annars händer det ju inte super mycket. Eller jag jobbar p som vanligt iallafall och verkar ha startat en ny tradition när det kommer till mina weekends. Fredag kväll betyder numera utgång och favisen just nu är Roadhouse. Awesome place, dock lite för mycket folk ibland kanske. Lördag betyder lång sovmorgon och allmänt häng sen barnvakt och film kväll och sedan avsluta helgen med fotbollsmatch på söndagen.

Jag gillare iallafall och tiden bara springer iväg. Har liksom redan varit här i tre veckor! Ska det fortsätta så här är jag ju hemma på nolltid och just nu är inte den tanken super lockande. London börjar bli mitt hem nu känner jag och oj den dagen jag ska flytta hem igen. Ojojoj.
Men nu ska jag ta en runda i huset och se om ungarna sover. Hope so!

Perfect weekend

Haft en riktigt bra helg! Började fredags eftermiddagen med att sluta tidigare och hänga lite med Soff. Sedan blev det utgång med alla tjejer och det var super kul! Denna gpng blev det Covent garden, på ett ställe som heter Roadhouse och dit blir det till och åka fler gånger! :)

Lördagen starade med en lååång sovmorgon sen film hela eftermiddagen. Män som hatar kvinnor blev det, sen käkade jag och Sofie ite kvällsmat och åkte hem till henne och var barnvakt.

Idag började jag med lite match och det blev även en vinst! Awesome :) Efter det blev det Cafe nero med Sofie och Emma sen en riktig burgare på Red Lion då även Emelie följde med.

Nu ligger jag dock här i sängen igen och förbereder mig för en ny jobb vecka. Längtar redan till nästa helg!

Tråk

Onsdag betyder ledigt så nu ligger jag här i min vindsvåning och gör nada. Kul liv! Är jätte fint vår(nästaniallafall) väder men jag väljer att ligga med datorn i knäet i två timmar istället. För det är ju också kul! 

Men iallafall, har fått i uppgift att planera alla mat i veckorna så har gjort lite mat schema och det är tuuusan inte lätt. Men men, det går väl det med.

Ikväll blir det o spela lite fotboll igen. Kan nog bli kul hoppas jag. Sen jobb två dagar och avslutar sedan fredagen med en liten utgång med tjejerna. Awesome!!!!!

Tillbaka

Ja, är ju som sagt tillbaka här nu och det känns faktiskt riktigt bra! Fick det finaste välkomnandet här i tisdagsmorse när barnen vaknade och kom på att jag nu hade kommit. BAMSE KRAMAR blev det och sen fick jag förstås se alla julklappar dom fått. Det var en mysig dag och jag gjorde inte mycket mer nej.
I onsdags var det back on track och var barnvakt nästan hela dagen. Det var super kul och vi hittade på massa kul, bland annat lite golf vilket dom är helt fantastiskt duktiga på!
Igår låg jag dock i sängen med huvudvärk och en förjäklig förkyning hela dagen så vart inte mycket jobb av mig. Som tur var fick jag hjälp här hemifrån så det var ingen fara.
Idag blv det jobb som vanligt trots att jag inte riktigt kan andas klokt ;) Men huvudvärken är borta iallafall vilket gör allt mycket lättare. Nu blir det att vila lite sen vara barnvakt.


Annars har dessa tv veckor jag fick hemma varit fantastiska! Känslan av att landa på Visbys flygplats oh se mamma och Nora vinka var helt obeskrivlig Så värt verkligen! :)

RSS 2.0