Påsklov!

Då var det efterlängtade påsklovet här! Dock betyder det inte ledigt för mig utan mer jobb. Men kommer bli kul att ha killarna några dagar för sen åker dom till sim farmor och jag får då ledigt och besök av min fina familj. Kommer bli så underbart! Dom kommer på fredag, runt lunch, sen stannardom till torsdag. Så vi har många dagar att fylla med massa skoj.

Idag har jag varit i Westfield med min kära Sofie och vi har shoppat lite. Köpte tillexempel en riktig kavaj. Enormt snygg var den så den var asbolut värd femhundra. Vi köpte även musikalbiljetter tills våra familjer kommer. Det blev lejonkunden vilket är toppen eftersom jag velat se den ända sedan jag kom hit :)

Men nu ska jag och Soff ha lite film/myskväll. Så fort hon fått sina ungar att sova då. Jag känner inte att jag har energi till att läsa sagor idag. Jag är ju faktiskt ledig :)



Hittade en mycket vacker bild här på Sofie dator. Höhö

29 Mars

Även idag skiner solen och jag sitter ute i min lilla trädgård här och solar. Ska det fortsätta så här lär jag ju vara brun när jag kommer hem! Så det får vi hoppas. Inte klagar man när det är runt 20 grader och man är ledig när ungarna är i skolan. Perfekta jobbet ju!

Är som sagt redan torsdag idag så även denna veka har gått snabbt. Ikväll blir det puben med Sofie och Gaby vilken ska bli mysigt. Hoppas det fina vädret håller i sig så vi kan sitta ute. 

Men tänkte iallafall slänga upp lite bilder nu när jag äntligen fått in dom på datorn. Har varit lite lat men här kommer några bilder från helgen som var.

Lördags eftermiddag med Emelie vid puben
Fotbollsmatch på söndag också. Vinst med 3-1! yeeeh
O ja, jag vet att mina skor INTE matchar..


Nej nu ska jag fortsätt sola lite sen städa lite innan skolan slutar.

VÅR

Även denna måndag är nu över. Tiden bara rinner iväg ju! 
Har jobbat som vanligt oh hann även med en lång löprunda i det vackra, men varma vädret. Har haft en toppen helg också. Avslutade den med en myskväl på puben. Vi satt även ute för första gången i år. Nu är det vår på riktigt! Här kommer några bilder med. Har tagit dem av Sofie och Emma eftersom jag aldrig tar med min kamera någonstans.

Två fina dagar

Ligger förtillfället på mitt rum och vilar lite granna. Har haft två väldigt fina dagar nu. Gårdagen var det jobb men hann med och sola lite när killarna var i skolan vilket var väldigt skönt. är ju typ sommar värme här nu nästan! Helt underbart! 
Fick sedan med mig fem barn hem från skolan och när tre åkte på fotboll, kom det två andra också. Så det var fullrulle men min egengjorda kyklinggryta verkade ju gå hem iallafall. Fanns ju dock bara inget kvar till mig..

Kvällen spenderade jag med Emelie på westfield där vi först åt lite sen såg The hunger games. Riktigt bra film måste jag säga! SE DEN!

Filmen slöt klockan elva men vi kände inte för och åka hem då så det blev en spontan utgång i Covent garden och vårt eget lilla roadhouse såklart. Landade i min säng vid fyra och somnade som en stock.

Idag har jag och Emelie legat i parken och solat och käkat jordgubbar. Spelade även lite pärk. Eftermiddagen sedan spenderade vi på white harts ute servering. Eller nästa i allafall det var lite för mycket folk så vi fick sitta i gräset med det var super mysigt. 
Nu blir det till att vara barnvakt men fåår trevligt sällskap av Emeie och även kanske Soff. Hoppas hoppas! 



PARIS

Börjar med att säga förlåt för jag inte uppdaterat på typ en vecka. Har liksom inte blivit av bara. Men har iallafall haft en helt fantastisk helg i Paris med tjejerna.

Vi tog tåget härfrån London vid sju på fredag morgon och två timmar senare steg vi av i ett sorligt och varmt Paris. Det tog inte lång tid innan vi alla blev helt kära i staden. Vi har gått runt mycket och sett allt som man bör ha sett, så som Eiffeltornet, notre dame osv.  Avslutade sista kvällen på hotellet med lite baguette, briost, vin och vinduvor. Riktigt franskt måste jag säga.

Nej, men det var en helt underbar resa!
Om ni kollar noga ser ni eiffeltornet i bakgrunden :)
Kikade lite på Mona Lisa gjorde vi med.
Triumfbågen

That was all for today. Kommer upp flera när jag fått alla andras bilder.

Härlig daaaaaaag

Lyssnar på rix fm och njuter av solen. Riktigt nice! 
Snart blir det och dammsuga lite sen ta en till promenad med hunden. Sen hämta barn nr 1 för att sedan en timme senare hämta barn nr 2. Får se vad vi hittar på där emellan. Fotboll iparken kanske? Det går ju alltid hem. Sen blir det hem och käka lite fishcakes. mummmmma

7 Mars

Här rullar allt på som vanligt. Det är onsdag vilket innebar städning några timmar sen lite promenad med vovven. Sen slutade jag och gick till bibblan oh lånade två paris guide böcker som jag kikat lite i nu. Åker ju nästa helg så vi måste planera ite vad vi ska se osv. 

Nåväl, ikväll blir det även lite fotbollsträning. inte så sugen då det spöregnar ute men men, det är väl bara att stå ut. Den jobbiga biten är ju tåget dit. Annars är det ju ganske kul när man väl är där :)

Har även försökt planera veckan då familjen kommer lite. Skönt att boendet o allt är fixat bara. Första tre nätterna bor alla här i mitt fine hus sen får mamma och pappa lite hotellyx medans Nora bor kvar här hos mig. Det blir nog bra de!
Nej, nu ska jag städa lite här i mitt rum sen förbereda mig för tränigen. Bye
Bjuder på en bild av mitt lag här borta.

Bästa fredagkvällen asså

Hade en suuuper duuuper utgång med Sofie igår! Helt galet kul var det och jag staplade inför dörren fem i morse. Sen vaknade jag redan nio och kunde inte somna om trots att jag skulle behövt det. Sen blev det myd i Hammersmith med Sofie och Sofie hela dagen. Även Mimmi tittade förbi en stund. Men nu är jag barnvakt för ett och etthalvt sjukt barn och det går sådär. Ena sover iallafall men icke den andra än. Usch, stackars liten :( 

Men nu ska jag ha lite film mys och gå o sova tidigt för att sova igen några timmar jag missade inatt. Men j vad värt det var!

RSS 2.0