Sista maj

Sista maj idag. Imorgon är det Juni. Helt galet verkligen! Fick lite panik nu idag och började kolla på flygbiljetter. Måste nog boka dom snart asså. Sista helgen i Juni slutar jag. Skulle egentligen åka hem vid midsommar men dom fråga om jag knde stanna en vecka till och självklart kan jag det! :) 

Men ska bestämma exakta datum ikväll. Vill helst åka den 28 men får se vad som passar dom. Sen bokar jag väl på en gång antar jag.

Ska snart ta en promenad med vovven sen hämta i skolan. Och ser ni detta familjen, skype ikväll kanske?

30 Maj

Äntligen! Bokade möte med apple store idag för att se om dom kunde göra något åt min kära iphone. Och gissa vaaaad???? Den ä nu hel och funkar till 100%. Så jäkla lycklig! Trodde jag förlorat alla bilder och allt men icke. nu ska jag bara passa på att lägga in dem på datorn innan detta händer igen...

Sitter nu här på mitt rum med min bästa vän..
Jag och min kära fläckt. Mitt rum är ju sååå varmt hela tiden så fick denna av familjen så jg slipper smälta bort här uppe. 

Passade även på att shoppa lite idag när jag ändå var vid oxford street. En sommarklänning och en blus blev det. Toppen toppen. 

Fick även veta att jag inte behöver vara barnis på lördag vilket innebär att jag kan åka med tjejerna till Brighton. Så nu hoppas vi på braaaaa väder så vi kan sola och bada lite :)

Vart ska man börja?

Vilken helg säger jag bara! Väldigt händelserik måste jag säga..

Tillbringade ela dagen igår i Battersea Park. Där blev det sola oc även lite trampbåt. Helt perfekt verkligen!

Kom hem frammåt 6 oc käkade lite mat. Har huset för mig själv vilket var nice. Eftersom alla var barnvakter såg jag eurovision sjäv oc lagom när det var slut ringde emelie och vi bestämde oss för att gå ut. Fira lite vettja! Dock var ju klockan redan halv 12 då så vi åkte lite snabbt till Clapham och gick till ett ställe vi varit förut. För första gången behövde jag inte visa leg för att komma in heller. Börjar bli gammaaaaaal!

Väl där hade vi kul och kom hem sju i morse. Då sov jag lite sen skulle jag möta upp sofie. Men till min fasa märkte jag att min kära iphone var stendöd. Verkligen stendöd! Så jag spang ut på min lilla soppinggata för att hitta en affär där någon kunde laga den (haha) Hittade två men dom var stängda. Så jag åkte till Hammersmith och frågade i alla mobilaffärer och fick samma svar: Åk till Apple store i westfield! Jag som var sååå trött hoppade på bussen och begav mig dit för att märka att affärerna inte öppnat ännu. Fick vänta en stund men sen öppnade dom och då hade dom inte tid för mig idag utan jag ska komma tillbaka på ett bokat möte (?) nästa vecka så ska dom se om dom kan hjälpa mig. 

Så då hadejag inte annat val än att gå till närmade affär och köpa en n mobil. Blev en suuuuper samsung från 1890 talet typ dock bara 14 pund så det får väl duga så länge. Men fett DRYGT!!!!!! Det enda bra med besöket i Westfield var att jag fick äta lite kringla som jag fick av den fina kringelkillen. Sååå värt!

Efter det åkte jag direkt till Sofie och vi hjälpte till på Helenas kalas. Vi drack pimms och gjorde ansiksmålningar. Riktigt mysigt! Efter det köpte vi pizza och la oss vid ponden och solade lite till och pratade sådär som bara vi kan. 

Nu ligger jg här i mitt varma rum med båda fönstrarna öppna plus en fläckt. Borde ju hjälpa nu tycker jag!


Helg igen!

Då var deet helg igen . Tusan vad dagarna bara springer förbi! Snart är det ju juni också vilket innebär hemfärdd. Konstig känsla verkligen!

Men iallafall, Hhade en bra men varm dag igår igen. Det spelades tennis och lite golf. Sen när jag slutat mötte jag upp Sofie, Emelie, Emma, Tessan och Mimmi vi ponden i Barnes och vi gick och åt pizzza. Super mysigt var det! Efter det gick vi tll Red lion och drack lite cider och pratade ännu mer. En toppen kväl helt enkelt!

Idag är det lika fin väder, inte ett moln på himlen! Ska möta tjejerna i parken snart sen blir det att soooola hela dagen!

Sen ska vi heja på Loreen ikväll förstås! :)

24 Maj

Ännu en vacker dag! Har precis kommit hem från parken där jag legat i solen en stund medans rosie rastade sig själv. Nu ska jag käka lite pannkakor sen ut och sola igen. Behöver inte hämta Max förrens vid tjugo över fyra så min dag är verkligen perfekt! :) håller även på att lyssn ihjäl mig själv på alla möjliga olika podcaster. Men nu har kg lite svårt att hitta fler roliga. Tips tack! Xx


Underbara dag!

Min lediga eftermiddag satt perfekt idag! Har legat i parken och solat i tre timmar och ätit jordgubbar. Fantastic!


Vaaarmt

Har varit en underbar dag! Här hoppas vi över våren och kör direkt på sommaren. SUuuper varmt idag och ser ut att hålla i sig hea veckan. ÄNTLIGEN!

Men för att klaga lite. Mitt rum är en bastu Jag skojar inte! Såå varmt :(



22 Maj

Helt ok.


21 Maj

Lyssnar på We are young och förbereder mig mentalt för löprundan. Har jobbat färdigt för dagen och hann även med att stäfa mitt eget rum. Stolt!

Ikväll kommer den (kanske) nya au parien på besök så jag ska nog hålla mig undan tror jag. Eller jag vet inte. Tyckte lillkillen var allt för söt imorse näär hans mamma berättade det. Han tittade på mig med förvånad blick och undrade om jag skulle åka redan idag?? Och så kastade han sig i min famn och sa att han inte skulle låta mig åka.. :) haha. Han viskade till mig och sa att han skulle säga att han inte gillade den nya så att jag var tvungen att stanna. Hur söt är han inte då??!! Få en klump i magen bara av att tänka på att jag snart inte kommer träffa dom varje dag :(

Men men, har iallafall en toppen dag. Solen lyser och fönstret är öppet och blundar jag. Ja, då känns det faktiskt som om jag är hemma. Åh, vad jag längtar!! Men samtidigt inte. Varför ska det vara så?

Perfekt söndag!

Har idag hängt lite med Annici. Vi var på väg in till city när vi mötte på min vän Veronika. Hon var på väg till Chelsea för att se när laget kom hem och blev firade. Så vi hänge på och hade det såå kul! Såg dock inte Torres men han var där på bussen någonstans. Såg dock de andra så som Frank Lampard, John Terry osv..

En toppen dag alltså och här kommer lite bilder



DROTTNINGEN

Bra bild jag fick på drottningen! Haha, men där är hon iallafall



En lördag framför tvn

Hade en rolig kväll igår. Åkte till liverpool street med Emelie och det ligger verkligen på andra sidan staden så det tog ett tag. Väl där gick vi vilse och vandrade runt i cirklar till vi till slut hittade våra vänner Victor och Denner och deras kompisar. Då gick vi till ett ställe som hette Queen of Hoxton och hade skoj! Stängde vid ett så Emelie och jag tänkte att det var ju skönt att vi nu kommer komma hem i klok tid. Dock visade det sig att det skulle ta oss nästan tre timmar at komma hem så var i säng vid fyra. 

Så kan det gå. Men trevligt hade vi allt! Idag skulle jag egentligen med Emelie och Mimmi och se bio men jag orkade verkligen inte. Har legat i sängen nu heeela dagen och käkar jordgubbar. Helt ok tycker jag. Ikväll blir det att vara barnvakt sen imorgon ska jag träffa Annici igen. Skojskoj!

Sen jobbar jag två vanliga veckor innan barnen har en vecka lov igen. Sen åker jag ju typ hem.. Inte mycket tid kvar nu och ännu så mycket som ska göras!


16 Maj

Nyss hemkommen från en ganska misslyckad löprunda. Men hunden fick ju springa av sig lite iallfall! och jag skyller på en trött kropp. Hade ju trots allt Max på ryggen genom richmond och palewell park igår. Trota att han är lätt som en fjäder känns även det efter ett tag!

Under "löprundan" tänkte jag lite på vad mer det är jag vill göra härborta innan jag åker hem. Är ju bara runt fem veckor kvar så har inte hur mykt tid som helst. 

Så jag gör en liten lista av det hela sen får jag se hur mycket jag hinner med!

  • Åka till Stamford Bridge. Bor såå nära men har fortfarande inte lyckats ta mig dit. Detta är ett måste!
  • Se fotbolls EM på puben. Men lite svenska flaggor med kanske? :D
  • Fira min 20 årsdag storslaget!
  • Tillbringa några mer kvällar på roadhouse. Bara för att det är ett av mina favorit ställen här!
  • Lite mer söndags mys på white hart då vi pratar om våra barn oh tar upp våra tvätt och städ frågor. Haha, som små mammor
  • Vandra runt hela Richmond park. Tar antagligen runt tre timmar men det måste jag ju ha gjort. Tar nog med mig Emelie!
  • Storhandla på Primark. Inte för att jag behöver eller knappast kommer ha plats med allt hem. Men åh vad kul det hade varit!
  • Spendera en heldag på westfield. Inte shoppa utan bara gå runt. Fika lite, och kanske till och med köpa en snog eller kringla!
  • Gå ut i Shoreditch. Förhoppningvis sker detta på fredag men det är inte helt hundra än..
  • Avslutningsfest med fotbollslaget.
  • Klippa håret hos Nino. Bara för han är såå bra!
  • Njuta av den sista tiden!!!

Team GB

Idag, stående med ungar viftandes med flaggor och stora leenden när drottningen passerade längs vägen. Då kände jag mig lite engelsk faktiskt. För oj vad jag ville ha en flagga jag med och vifta som en galning. Bara för att liksom. Bara för alla engelskmän är så söta. Så artiga. Så gammaldagsa. Så otroligt mysiga!

önskar jag kunde slänga upp en bra bild från dagen men det blev inga sådanna. Bara massa dåliga och dom ligger på kameran som ligger för långt bort. Ja, jag är lite lat kanske. Men men.. Avslutade iallafall denna dagen bra. Filmmys hos Emelie igen och för första gången i mitt liv lyckades jag hålla mig vaken genom hela Troja. Yeeehhh!

Och btw, insåg verkligen hur mycket jag kommer sakna lilla Max idag. När han höll mig i handen och berättade att jag var den bästa nannyn någonsin. Haha, jag blev nästan tårögd trots att jag vet att han antagligen sa det för att smöra lite. Men det gör tametusan ingenting!

14 Maj

Har haft en myspys helg. Lördagkvällen bjöd på filmkväll hos Emelie vilket var super skönt! Sen var vi upe redan vid nio på söndag morgonen. Då var det även mycket fint väder ute så solbrillorna på och vi åkte och mötte upp Annici inne istan. Jätte kul att träffa henne igen. Var ju ett tag sen nu :) 

Vi turistade runt och såg alla sevärdigheter och hade det bra. Sedan tog jag och Emelie tåget hem och såg lite film. Minns inte vad den hette men riktigt bra var det. Sen gick jag hem och låg på sängen från sju till elva. Såg Glee, gossip girl och massa annat.

Idag har jag städat en massa och snart åker jag min värdmamma och lillkillen till IKEA för att shoppa lite! Det viktigaste är väl kanelbullarna verkar det som. Såklart!

Bjuder på lite bilder från gårdagen!
Nedräkning till OS vid Trafalgar square. Inte många dagar kvar nu!
¨
Vandrade framåt Buckingham palace

Ser nu framemot en ny vecka! Min planer denna vecka är, väldigt kort, Se drottningen med lillkillen imorgon efter skolan, jobba som vanligt ons-tors, sedan utgång med Emelie, Victor och Denner på fredag. Kan ju bli skoj tror jag. haha

12 Maj

Har en solig lördag idag. Sov rätt länge sen blev det häng i hammersmith med bästa Emelie. Det blev nero (såklart) primark och lite annat. Ikväll blir det hårfärgning hos Emelie och mycket gooodis! Men först ska jag bara vara lite barnvakt. 

Slänger upp lite blandade blider nu. Enjoy!
Jag och bästa Soff innan utgången i söndags
Fredagkväll med Mimmi oh Emelie på White hart
Nu är det sommar, Pimms är tillbaka!
Flaggorna är uppe inför drottningens besök på tisfag. Lillkillen slutar tidigt så vi ska dit och se om vi kan få en skymt av henne!
Lånar denna bild från emmas blogg. En rolig utgång på roadhouse för ett tag sen.

Nej nu ska jag gå ner och se om det finns någon att vara barnvakt för. Hoppas inte ;)

Fredagkväll igen

Fick en ledig eftermiddag idag. Väldigt skönt, speciellt med tanke på att det är fredag. Så jag köpte lite sushi och u ska jag snart bege mig mot puben för en kväll där med Emelie och Mimmi. Perfekt ju! Men det bästa av allt... DETREGNAR INTE IDAG! Typ första dagen på en månad som det inte regnar. Det är till och med lite varmt :)

Dålig vana?

Har verkligen fått en dålig vana här borta. Har totalt bytt ut min vanliga lunch vana. Här blir det toast till lunch nästan varje dag och det är inte bra asså. När jag flyttae hit lagade jag mat till mig själv på lunchen varje dag men sen hakade jag på föräldrarna här när dom åt macka istället. Det är något jag ska ändra tillbaka på när jag kommer hem! O det är ju inte många veckor kvar heller. Börjar få lite panik nu. Har ju typ bara 6-7 helger kvar och ännu så mycket jag vill göra! 

Btw, är så sjukt sugen på en pågenmacka med prickigkorv och lite multivitamin juice just nu! Mamma, ha det redo när jag kommer hem tack :)

10/5

Ser gossip girl, ordnar playdates, väntar på hemleverans från affären, plattar håret, städar rummet. Det är min dag det. Ungarna är i skolan och jag bara är. Fixar och planerar, som en liten mamma. Ringer och stör föräldrar på jobbet och tjatar om att jag vill ha över deras ungar på playdates. Men vad gör man då? Mina barn ska ju promt ha en playdate i veckan trots att dom egentligen ine har tid med det! Men det gör mig inget. Är faktiskt ganska kul att ringa runt. Alla är så trevliga när dom väl fattar vem jag är :)

Annars då? Hade en mysig fika i Hammersmith igår kväll. Sista gången jag träffa Sofie innan hon tar en vecka semester hemma på Gotland. Chattade med Annici och planerade vår söndag. Valt discokläder till lillen imorse. Han är så söööt! Släpat ut alla kläder på golvet och börjat match ihop dom. Precis som jag gör! Haha, tillslut hittade vi iallafall de perfekta outfitten i lagom tid för att gå till skolan. Hur gulligt är det inte att ha disco från kvart i 5 till 6 en torsdagskväll?! Nästan så man önskar man var 6 år igen!



Måste skärpa mig nu!

Asså ja skriver ju typ aldrig här längre! Ska skärpa mig lite nu tycker jag...

Kör en sammanfattning av helgen som var eftersom jobb veckorna inte är speciellt intressanta.

Fredags: Slutade jobba vid 6 och åkte med Emelie till Elin i Clapham där vi hade en liten mysig förfest innan vi gik iväg till klubben där. Riktig rolig kväll, dock var det lite svårt att ta sig hem men vi fick tag i en taxi tillslut iallafall.
Lördags: Vaknade åtta och kunde inte somna om trots att jag ara sovit tre timmar. Åkte iväg till Covent garden och fikade med tjejerna. Sen blev det filmkväll hos Emelie.

Söndags: Spelade sista seriematchen med laget. det blev vinst med 5-1 och två mål av mig. Skojskoj. Sedan blev det utgång med Emma och Sofie på roadhouse. Dock blev jag ganska trött så var hemma och isäng redan klockan ett. 

Måndags: Bankholiday eller som vi säger i sverige, en röd dag. Var ledig hela dagen och såg film hos emelie och lite bara.
Tisdags: Jobb, jobb och åter jobb! Men annars en riktig bra dag.

Idag: Har precis slutat och ligger just nu och funderar på vad man ska göra. Ska till hammersmith ikväll och fika med aupair tjejerna men något måste jag ju hitta på innan..

Har även pratat med familjen om mitt hemdatum. Får snart vta d dom är mitt uppe i att hitt aen ny. Roligt att dom endast tittar på svenskar eftersom dom tycker det har funkat så bra detta år :)



Har en bra vecka!

Som rubriken lyder. Har en toppen vecka verkligen! Igår städade jag bara lite fram till två då jag slöt och åkte till hammersmith och bytte mina skor jag köpt mot massa andra grejer. kom på att jag inte ville ha dom längre och nu fick jag massa basgrejer istället. Två linnen, 14 par strumpor och två par trosor blev det. Mycket nöjd med mitt val där, har skor så det räcker! Har för tillfället 11 par som jag på något sätt ska lyckas få med mig hem. Hmm....

Iallafall, skulle egentligen jobbat hela dagen idag som vanlligt men min värdmamma är hemma så hon gav mig ledig. Nice! Så nu blir det fika med Emelie sen får jag se vad jag hittar på. Regnar ju idag igen... 

Imorgon är det ju även onsdag då jag bara jobbar halva dagen. Haha, looove it!

Kan ju även passa på att säga att jag typ bara har sju veckor kvar här borta. har inte fått något exakt datum än men den tredje veckan i Juni är det sagt. Wiiiiieeeee!

RSS 2.0