Onsdag

Åh, myser för tillfället i mitt lilla rum med dator, små kakor och lite Criminal minds. Har ont i halsen så skippade träningen ikväll och kanske skippar math i helgen med. Vill verkligen bli helt frisk nu! Det skulle vara på tiden känner jag..

Men hade en ledig eftermiddag idag och kände för att shoppa lite. Eftersom alla typ jobbar så åkte jg själv till westfield och handlade en massa. Asså, jag mpste sluta snart. Bara handlar och handlar! Köpte iallafall två sommarskor och en tshirt på primark för sammanlagt 200kr vilket är helt ok enligt mig. Sen blev det en fin tröja på forever 21. Sen avslutade jag med lite sushi. Andra gången jag äter det i mitt liv och jag gillar det verkligen! Ny favvo faktiskt.

får även snart veta datumet då jag flyttar hen. Biljetten ska bara bokas men i slutet av Juni blir det. Skönt, men sååååå sorgligt. Vill stanna i London föralltid men samtidigt hem till allt där hemma! Konstig känsla det där..

Nej, men ha det bra alla ni som läser! Btw, jag är lite små nyfiken på vilka ni är så skriv en komentar väl :) Så slipper jag förbli nyfiken liksom :)

Man of the match

Som rubriken lyder... Hade en riktigt nice fotbollsmatch idag och scored three gooaals :) Blev då framröstad till man of the match. Haha, vet inte om det är något att vara stolt över då motståndarna bara hade 8 spelare och hälfen av dom var överviktiga och vi vann bara med 13-0... hmm

Men iallafall, efter matchen blev det häng i klubblokael/baren och såg lite fotboll och planerade en fest vi ska ha. Alla ska ta med något från sitt land osv så efterfrågan från laget till mig blev köttbullar och snapps. Japp, såå svenska eller?

Men nu ska jag ner och köka lite god mat med familjen. Hare bra!

Våren är här!

Idag vaknade jag av stålande solsken och ett super varmt rum. Vandrade sedan över till emelie med vårjacka på men det var allt lite för varmt. Så på dagens utflyckt med Sofie blev det bara jeansjackan (asså inte BARA mene) och de nya conversen åkte på med. Äntligen!

Vo tog en tripp till Covent garden och letade upp affären med bara svenska lösgodis så nu sitter jag här med en fet påse vär 70 spänn och tjockar mig lite. men åhhh så värt!!
Är barnvakt ikväll men det gör mig inget så ja är så trött efter min och Emelies småvilda utekväll igår. Haha, riktigt roligt men en smula oklart kan jag säga.



Härliga fredag

Här skriner solen och jag har en ganska slapp fredag. Bara hämta pojkarna och deras vänner i skolan och se efter alla dom någon timme sen tar jag helg. Helt ok om ni frågar mig!
har btw bestämt mig för att välja att åka hem i slutet på juni nu. Tror det datumet passar mig bäst så ska bara medela familjen om vad jag valt så dom kan få boka min flygbiljett hem. Det är ju bara så sjukt nu. Det beetyder att jag endast har fyra månader kvar här i London och det känns som om jag ännu har så mycke tjag måste göra! :O
Men ite planerat har jag ju iallafall och så här ser mina sista månader ut:
Mars
16-18 Weekend i Paris med Soff, Emelie, Mimmi och Sofie. Ska bli helt jäkla undrbart!
April
6-12 Familjen på besök! Då blir det till och turista lite mer, se lejonkungen musical och förhoppningsvis en fotbollsmatch med pappa o Nora. Chelsea funderar vi på.. Torres ni vet ;)
Maj
13 Sofies födelsedag och en rikitig BBQ. Kommer bli mysigt!
Juni
15 Min 20-årsdag = KALAS!!!
Sen åker jag hem. Inte mycket kvar alls ju, men några helger att fylla ut med lite utgångar och andra äventyr här borta. de blir nog bra de.

Hmm, lite råd tack!

Åhh, har nu fått två förslag på när jag ska flytta hem igen. Båda passar familjen bra sånu är det upp till mig att välja.. Antagligen i slutat av Juni eller i slutet av Augusti. Hmm, vet inte vad jag ska välja!!

Men medans jag tänker på det så kan jag ju även medela att min kära familj har bokat en tripp till London över påsk! WII!! :) Sen åker vi ju till Paris om några veckor med. Oj, mycket att se framemot!!

Men hur ska jag nu välja?! Hjälp tack.

HELG

Hade en rolig kväll igår då vi firade att ingen mindre än Emelie fyllde 20 (eller fyller imorgon rättare sagt men men) Först blev det några fördrinkar för mig och Emelie här hemma hos mig innan vi gick till bussen och mötte upp Stina. Väl i Hammersmith mötte vi upp Sofie, Sofie, Emma och Martina innan vi tog tuben in till Piccadilly. Där blev det middag sen mötte vi upp en av Emelies kompis och hans vänner och gick till något ställe jag inte minns vad det hette. Men kul var det och hoppas Emelie är nöjd med sin kväll! Man fylller ju trots allt bara 20 en gång!

Nu väntar jag bara på att Emelie ska medela att hon är redo för att handla lite. För ikväll blir det semlor hemma hos henne!

12 Februari

Börjar med att säga: GRATTIS PAPPA! Fyller ju år idag och allt! O nej jag glömde det inte. Behövde bara påminnas lite..

Med det sagt kan jag ju berätta om min händelserika söndag! Ojojoj, säger jag bara :)
Nej skoja bara lite. Har lämna sängen för frukost och middag annars har jag hängt p mitt rum hela dagen! Skypat lite och småstdat lite men inte mer än så. 

Skönt, men samtidigt ganska tråkigt. Så nu snart blir det att dra en sväng på puben och ta sig en redig svensk cider, en sådan engelsman som man nu är! Det blir nog myspys tror jag.

Kan ju även säga att jag igår hade en super mysig heldag i Oxford! Efter en lång bustur, då man fick se helt nya sidor av London, anlönde vi till mysiga lilla Oxford och blrjade med att käka lunch på pizza hut. Mums! Efter det turistade vi lite och kikade på de berömda universitetet. Fick äve veta att det var där dom spalade in Harry Potter. Lite små coolt nästan! 
Efter det så shoppade vi lite sen blev det soffhäng på starbucks och en lång busstur hem igen. Väl hemma åt jag lite sen somnade jag så trött som jag var. Så tar puben ikväll istället eftersom jag trots alllt typ har en ledig vecka nu. Wii!
Det mest kända universitetet där Harry bruka hänga alltså.
Mina reskompiiisar. Sofie, Emma och Sofie
Mycket vackert var det!

Hittade precis lite bilder frå förra helgen som jag glömde lägga upp så här kommer de:
Harrods sådär på kvällskvisten
ÅHH, DE SNÖÖÖA!
Min kära Soff!
På väg till White Hart för lite fotboll. Mysig söndag!
Nej, nu får det räcka. Dags o göra sig i ordning lite nu känner jag.

9 Februari

Åh, insåg verkligen idag hur mycket jag tycker om familjen här. Dessa två små pojkar kan ju verkligen göra min dag! 
Tanken på att jag, om ca 6 månader ska lämna detta hus och denna familj känns super sorgligt. Ser inte fram emot de hejdå:et :( 

Men somsagt, 6 månader är ju ett helt halvår så behöver ju inte ägna det en endaste tanke just nu. 

Nu ska jag forstätta läsa lite och längta efter min toblerone som jag lämnade hos Soff igt. Hur dum får man va???

Nya frisyyyyren

Kom precis på att jag inte lagt u någon bild på min nya frisyr. Klippte ju av typ hälften förra hegen. Så här kommer en ful före och efter bild. Liiiite skillnad va? :D
FÖRE


EFTER




WIIIIIIIIIII

Fick precis veta att jag typ blir lite småledig hela nästa vecka. O har huset för mig själv. AWESOME! :) 


5 Februari

Ojoj, detta blev verkligen en White Hart helg. Igår kväll blev det en spontan tripp dit vilken var himla roligt. Även idag spenderades de många timmar där. Lite fotboll blev det och massa prat och lite span. Haha :) SÅKLART!

Men nu skaa jag sussa lite och ha en super bra dag på jobbet imorgon. yeh

Toppen fredag

Haft en super bra fredag! Dagen började med att jag tog barnen till skolan mn sen fick jag ledigt resten av dagen. Super snälla föräldrar jag har här! :) Så jag åkte till Hammersmith och fiade lite med sofie sen stor shoppade vi! 
Nu sitter jag här och ser Criminal minds, som vanlgt, och väntar på att Emelie ska komma. Ikväll blir et o vara barnvakt sen se film och ha fredagsmys med Emelie.

Imorgon blir det frissan. Här ska håret bort! Kommer väl up en bild på de imrgon kväll kanske.

Men nu ska jag nog ner o käka lite pizza. Mumma!

Söt-Sofie på Nero
ett av nyinköpen. Älskar det faktum att jag kan få två par Converse för samma pris som ett par där hemma. Älska London!
Två tröjor, en pyjamas och ett skärp.

Torsdagen

Har en riktigt trevlig dag idag faktiskt. Åt mysig frukost med ungarna imorse, lämnade iskolan, plockade lite här. Nu ska det bara dammsugas och stykas sen blir det lunch och sen en fika med Emelie på Nero. Great grat. Sen lite prommis med Roooosie och sen hämta lillen och han kompis i skolan kl halv fem. Efter det blir det lax i ugnen vilket jag hoppas går hem. Sen barnis ikväll. Awesome dag! 

Glad att jag inte behöver lämna huset allt för mycket bara, Så fruktansvärt kallt här! Har långkalsonger och tre tröjor plus vinterjacka men kylan går typ rakt igenom och d är det bara noll gradit. Vad är felet på kylan här?! 
Blir ju inte bättre när alla engelsmn här påpekar attjag borde va van. "Mene, du är ju från Sverige! Där är det ju typ alltid kallt!"
Inte så här konstigt kallt...

RSS 2.0