Shoppade lite igår..

.. och ikväll ska det invigas på riktigt!



Nervös? JAAAAAAAAA!

Julmusik och mys på rummet

Ligger i min säng och myser med julmusik och lite vänner på tv. aft en ganska bra dag men är glad att den är över. Imorgon strejkar tydligen lärarna i skolan mn båda föräldrarna är lediga så för mig innebär deet SOVMORGON! Så fantastiskt och underbart skönt. Ligger här och ler bara när jag tänker på det. 

Imorgon blir det även att inviga de nya fotbollskorna med min första träning med nya laget. Spännande som bara den är det! men tror det kommer gå bra, så länge jag hittar dit :)

Sen är det ju bara torsdag och fredag kvar sen helg igen :) Asså, tiden bara springer i väg ju! Snart första december med :) Åhh, vad jag gillar det!!
Men nu sak jag gå in mmina nya (dock ganska fula) fotbollskor. Great!

Avslutar med att bjuda på vad jag lyssnar på JUST nu. Ingen jullåt direkt, men lite ändå kanske. hih


Första advent

Firat första advent med en riktig slappar dag. Började med att jag och Sofie tog lång sovmorgon, till typ 12. sen lite frukost sen resten av dagen i sängen mid lite film. Det blev Eva och Adam (haha) och lite sol fest och oroliga föräldrar. Har inte skrattat så mycket på länge alltså. Vilket program asså! Hah :)

Så idag börjar nedräkning på riktigt och oj, vad det känns bra. Bara tre små veckor kvar sen så!! :)

Men kan ju slänga in en lite uppdatering från igår, då jag hade en intressant dag.
Började med en fet sovmorgon (såklart...) sen blev det barnkalas för Max som fyller 6 år snart. det var 30 ungar och en massa äckliga djur. Zoo.et kom somsagt på besök och hade med sig det mesta man kan tänka sig. Spindlar, ormar (som jag klappade!! Lite små stolt över mig själv faktiskt!) och massa annat. Men det värsta av allt, som fick mig att hoppa till och skrika lite var den där enormt feta paddan. Visste inte jag var rädd för dom men tydligen. Men alla fick sig ju ett skratt iallafall :)

Men nu ska jag sova lite tror jag. Så jag orkar med morgondagen :)

26 November

Äntligen fick man en välbehövlig sovmorgon! skönt, skönt :)

idag blir det barnkalas för Max som snart fyler 6 år. Inget vanligt kalas heller. här ska det vara teamn och graj. förra året var det tydligen fotbollsteam men iår blir det lite bättre och lite coolare. Iår kommer djurparken hem till oss. med livslevande ormar, spindlar och annat äckligt. 
På ett sätt vågar jag egentligen inte komma men samtidigt kan jag ju inte missa detta :) haha
Kan nog bli spännande!

Ikväll blir det vanligt godis häng med Sofie och Emelie. Myyyys!

btw, endast tre veckor kvar nu :) wiii

Detta är till dig Sofie!

Sofie fick mig att få lite dåligt samvete av att jag inte gjort något inlägg på länge så här kommer ett. 

Firade precis in helgen med min vanliga fredags tradition, lite schulman show och lite häng på mitt rum. Har typ halft slutat, fast ändå inte. Ska snart rasta rosie med en löprunda sen hem till Emelie för film oh mys ikväll. Thats my day!

Haha, här har du ett inlägg, Sofie? Nöjd nu?! :)

Det bästa just nu..

  • Är att jag har fått börja packa! Eller har jag väl kunnat gjort tidigare med men idag bestämde jag mig för att börja. Det är på tok för tidigt, men jag bryr mig inte jag bokstavligt ÄLSKAR att packa. packa, packa, packa..
  • Är att mina näsdroppar finns. Det allrs viktigaste just nu. kan liksom inte andas annars och det är ju ganska bra om jag kan liksom..
  • Är att imorgon kväll är det tisdagkväll och det är den bästa kvällen av alla. Bara för att jag då har en härlig onsdag framför mig som ALDRIG är jobbig! Hah, det känslan är det som gör att jag ens klara av tisdagen.
  • Är att jag slagit inn de första julklapparna idag och lyssnat på julmusik!
Där fick jag fördriva lite tid också.

21 November

Fy tusan vad förkyld jag är! Herregud vekligen. Var länge sedan det var så här illa alltså...

OCH det värsta av allt är att jag liksom inte känner mig sjuk. Låter kanske konstig, men jag ligger hellre riktigt sjuk, med feber och allt, en vecka för att sen bli frisk än att gå runt så här hela vintern. Till och med familjen tror jag är jätte sjuk och bara försöker hålla god min, men jag mår verkligen bra. Bara såååååå förkyld! Så synd om mig är det :( 

Men jag klara mig jag, Blir sjukt pepp bara jag tänker på att jag ska hem och fira lite jul om fyra veckor. Landar typ hemma NU om PRICK fyra små veckor. WIIIIIIIIII!!! 
Men nu ska jag nog ta och slå in lite julklappar tror jag. Å lyssna på lite jul musik kanske. Å tycka synd om mig själv lite. Låter som en bra måndags eftermiddag tycker jag!

By the way, GRATTIS NORA PÅ 13-ÅRSDAGEN!!! Önskar jag kunde varit hemma idag!




20 November

Slappaste dagen på länge idag. Idag har vi verkligen inte gjort någonting. Har knappt lämnat mitt rum! Jag och Sofie börade med en lång sovmmorgon sen lite frukost. sen blev det film på mitt rum, the holiday och sen lite titanic. Vi hann även med att se lite fotboll innan klockan blev 5 och vi kom på att vi var hungriga. Sofie åkte hem och jag åt lite köttbullar. Svenska sådanna :) Sen upp på rummet igen och se lite mer film. Skönt men samtidigt lite tråkigt. 

plus att jag nu hör att min familj har kommit hem där nere, men ajg orkar inte ens lämna min säng för att gå ner och säga hej. Härlig tjej jag är. Artig och dan dagen till ära..

men men, imorgon är det måndag igen och bara fyra små veckor kvar tills jag åker hem en sväng :) wiii! 

Nu blir det och fortsätta se ensamma hemma 2 och lata mig här i mitt rum sen sova lite :) Imorgon blir det att storstäda och funderar även på att börja packa ner lite julklappar och så. Eller det kanske är för tidigt? hmmm..

19 November

Sitter på mitt rum och ser Criminal Minds och är skit rädd. Att jag är helt ensam i huset gör ju inte saken bättre heller! Tur Sofie kommer hit snart så jag slipper vara ensam iallafall :)haha

Min dag har annars varit riktigt bra. Började med en låång sovmorgon följt av en super "nyttig" frukost bestående av tre rostmackor med jordnötssmör. yammmiii!
Sen mötte jag upp sofie i Hammersmith och vi åkte sen till svenska kyrkan för att gå på julmarknad. Inte riktigt som vi täkte oss och vi stannade kanske en kvart. Jag fick min glögg, som by the way smakade blä, och sen åkte vi till Westfield istället. Där blev det spontan visit på bion och vi fick äntligen se breaking Dawn. Filmen var helt okej! Vet inte mer vad jag ska säga om den faktist mer än att jag längtar till part 2. Kommer nog bli ännu bättre!

Efter det blev det lite julklappsshopping sen åkte vi hem och käkade lite innan Sofie åkte och var barnvakt. Jag har nu sett tv hela kvällen och även tagit ett varmt bad och lyssnat p¨jullater. MYSPYS! Man får ju passa på när man är ensam i huset :)

O nu väntar jag på att Sofie ska komma så vi kan se film eller något. 

Bjuder på lite bilder från dagen med. Hare bra!


Söte Sofie på tunnelbanan
Julmysigt i westfield. Nu kan man till och med åka skriskor där inne. Vad kan man inte göra där liksom. Hur juligt som helst iallafall! :)

Nej, nu ska jag se ett till avsntt av criminal minds. Kommer antagligen inte våga gå ner och öppna dörren när sofie kommer. Haha!

Äntligen lite fredag!

Great, fredag igen! Tänk om precis fyra veckor när jag sitter här. då är det min sista arbetsdag för detta år och jag har bara en helg framför mig innan jag åker hem till kära Gotland igen :) Can't wait!

Just nu gör jag ingeting iallafall. eller jag sitter i köket och väntar på att tvätten ska bli klar och att Max kompis mamma ska ringa. har en massa playdates jag måste planera in och tusan vad svårt det är! Men ganska kul ändå, min telefon fobi har ju försvunnit iallafall. Ringa massa okända engelska människor hela dagarna gör susen säger ja bara! 

Men nu ska jag nog käka lite pannkakaor tror jag. Visst, klockan är ju bara elva men jag är vrål hungrig!

Torsdagskväll

Såg precis en fasan bli uppsprättad i köket. Jag typ dog. Fred bara skrattade. Härlig kväll. Nu gömmer jag mig på mitt rum i stället. Va sjukt godis sugen men aptiten försvann.. det var ju bra iallafall!

Nu blir det vänner (som vanligt) sen sova lite. Fredag imorgon ju :) GREAT GREAT!

Plötsligt händer det!

Ojoj, nu sker det äntligen.
NU SKA JAG UT OCH SPRINGA! (första gången på typ tre veckor nu ;))
Så jag käkar en pringles och är taggad. Och nu drar jag! Håll tummarna! :D


Julklapps shopping!

Då var man hemma efer en lång men super ysig dag på Westfield. Shit, vad tiden går snabbt nör man vandrar runt där inne. Ändå hinner an bara med några affärer.. Stort ställe det där :D
Men lite julklappar blev det iallafall. Även lite till mig själv!


Denna mysiga kappa blev det och endast för 175 kr. KAP!



Sen en mysig kofta med. Perfekt för vintern som VERKLIGEN är på väg nu känner jag :)

Så det var en lyckad eftrmiddag måste jag säga! imorgon blir det jobb hela dagen sen även att vara barnvakt på kvällen. sen redan fredag igen. Tiden springer iväg och jag räknar ner. Bara 33 dar kvar nu :D

Slänger in lite bilder från igår med innan jag avslutar detta inlägg.


Glade svenskar!



Sådär ja, sov gott nu väl. Det ska jag :D

Jag är lit små rolig jag.

Asså, jag måste ju typ vara den roligaste personen någonsin! 
Har gått runt i några dagarnu fast besluten med att jag inte ska jobba sm au pair efter jul. Hade bestämt mig till 100 procent. Men sen igår, en halv timme innan Alex skulle komma hem och jag skulle berätta vad jag bestämt bara ångrade jag mig helt tvärt. Så jag stack i väg till Wembley med emelie och såg lite fotboll istället och tänkte och nu har jag bestämt mig igen. Jag ska stanna. Jag ska göra det här! 

Haha, undrar när hur många gånger jag kommer hamna i denna itution dom närmaste 8 månaderna... :)

Men nu är det iallafall besämt och jag har berättat att jag stannar. Dom blev glada, superglada. Det gjorde min dag!

Och just nu känns det som jag tagit rätt beslut. Och det känns förträffligt bra!!
(By the way, slänger kanske in lite bilder från Sverige matchen igår när jag kommer hem senare ikväll, för först blir det julklapps shopping på Westfield. JAG KOMMER BLI SÅÅÅ PANK, men jag gilla de :)

Charlie lär mig bra musik

Älskar att lilla Charlie har så bra musik smak och även delar med sig av den. Här är vår favorit låt! Alldeles underbar, ett måste när vi äter kvällsmat. En del av vår rutin nu faktiskt :)



Är även helt kär i Lady Gagas låt You and I. Vet inte varför. Bara älskar den!



Plus att jag nu (det tog mig alltså nästan tre månader) blivit intreserad av The X Factor. Så sjukt bra, mycket bättre än idol. kan bara inte bestämma mig för vem jag vill ska vinna men Janet är ju lite av en favorit. 
Går tyvärr inte att lägga upp något klipp på henne här på bloggen, frga mig inte varför.. Men kolla in denna, ni lär inte ångra er! http://www.youtube.com/watch?v=MX-Nj539cY0

Ikväll blir det fotbollsmys framför tv. England-Sverige är de ju. Dock får jag väl se själv eftersom Sofie den lilla ungen tänker se matchen från själva arenan med sin värdpappa. Jaja, går väl an det med :) Men först hämta tre griniga killar i skolan och tvinga dom skynda sig på sin extra matte, sen blir det lite fotboll i parken tror jag. Det är ju trots allt så vackert väder idag :) Sen hem och käka lite mat sen är denna tisdag slut och jag har sedan bara fyra små tisdagar kvar här :D:D:D Åh vad jag längtar till den 19 december när jag landar på Gotland igen. ÅHHHH!

14 November

Såg en tjej nästan bli påkörd idag :O På övergång stället där jag också oftast bara går och räknar med att alla engelsmän ska vara snälla och stanna. Aldrig mer nu dock! Herregud vad nära det var! 
Och jag är chockad, så undrar hur hon mår. Stackars tjej! 

Dags och börja kolla innan jag går över alltså, det var de jag ville komma framtill i detta inlägg. 

Annars är allt lungt. Ska ha ett snack med Alex imorgon och confirma att jag slutar efter jul. Nice nice, känns som om jag tar rätt beslut. Känns rätt i magen liksom :) Så fem veckor kvar nu bara. Ännu lite julklappar att handla och grejer att uppleva..

Denna lördag alltså.. Bästa någonsin!!

I helgen fick jag vara med om något jag väntat på i typ över tre år! Fick äntligen se min kära Torres in real life! :D
Helt fantastisk ju! 

Hela dagen var bara så annurlunda. Vi fick inte reda på att matchen ens skulle äga rum förren tre timar innan den startade. Vi tog då ett spontant beslut att vi inte hade något att förlora, vi skulle hitta biljetter!

Efter många motgångar och en egentligen utsåld match, stod vi äntligen där med våra biljetter och bokstavligt talat skrek av lycka. 

Sen gick vi in och möttes av ett fullsatt Wembley Stadium! Plus att vi hamnade mitt i Spaninens största klack och känsla var helt galen!! :) 

Men som sagt, det bästa av allt var att Torres fick spela andra halvlek och i vissa tillfällen var han ju bara typ 10 meter från oss. omg, vilken starcruch vi har, jag och Sofie. Men men, det får ni leva med!
Här kommer iallafall en video från kvällen. Vill bara varna för ljudnivån nr Torres blir inbytt. Vi blev lite väl galna just i det tillfället ;) hihi


Speechless!

Här händer det grejer och det gör mig glad i hjärtat

Då var det gjort. Ni som läser detta kommer säkert tänka: VA?! vad hände?

Men har som sagt gått runt och tänkt på min framtid här i London nästa år. Men inte tänkte så mycket på det förrens Alex börjat påpeka att jag inte varit mig själv på senaste och undrat om jag verkligen är lyckligt här.

Efter mycket tänkande, pratade och gråtande kom jag framtill att jag faktiskt inte pallar detta jobb i åtta månder till sen efter jul.
Så ett samtal med Alex blev det och hon vart inte direkt förvånad. Hon tycker jag måste följa mitt hjärta. Så det gör jag. Nu har ja till på måndag på mig att bestämma till 100 procent.

Just nu lutar det åt nya äventyr för min del men jag sover på saken. Skönt att veta att familjen stöttar mig vilket beslut jag än tar.

Nej, nu ska jag sova. Sova super skönt eftersom jag just nu har en super bra känsla i kroppen. Har inte känt så här på länge!



9 November

Tänker och tänker och tänker. Kommer ingen vart. Nästan.
Vet inte vad jag vill längre. Har gått runt och lekt med tanken förut men nu när det kan bli akutellt vet jag inte vad det rätt är att göra längre.
Men när till och med min värdmamma märkt att jag hinte är mig själv längre och är orolig för hur jag mår och hur jag trivs blir det liksom ett problem mjag måste ta tag i och ett beslut jag måste fatta. 
Jag trivs så bra här men har ndå en klump i magen ibland. Vet inte om detta jobb är riktigt min grej. och tanken på att jag ännu ska spendera 8 månader här efter jul är jobbig. Jätte jobbig. 
Så nu står jag i en situation där jag inte riktigt vet vad jag vill. Men detta är det perfekta tillfället att ta detta beslut nu. Alex är medveten om att jag längtar hem och försöker göra allt för att jag ska gilla mitt jobb mer och för att hon inte gillar när jag går runt och ser ledsen ut. Så hon är ju kanske lite halft beredd på vad som kan hnda. Plus att Fred slutar jobba denna vecka så han kommer hänga här hemma med mig. Så egentligen behöver dom nog inte mig just nu förtillfället.

Men jag måste tänka igenom detta ordentligt först sen får vi se vad som händer.

Bondfire night

Liggeer i min säng och ser vampire sucks och lyssnar på fyverkerierna som smäller runt om kring mig. Det är tydligen bondfire night idag och det firas med fyverkerier. Mycket fyverkerier! 
Men jag firar kvällen i min säng med godis. Skulle egentligen åkt till Sofie ikvll men hon är en lite sjukling ikväll. Så hoppas hon piggnar till till imorgon så at vi kan hitta på något :)
Idag har vi iallafall varit och shoppat julklappar tillsammans med Therese på Oxford Street. Gjorde ett super kap, helt galet faktiskt. Så jag är nöjd :)

en nu ska jag återgå till min dåliga film och mumsiga godis. See you!

tråkdag tråkväder tråkförkylning

Oj, nu har jag visst int skrivit här på några dagar igen. Skälet är att jag inte gjort något jätte nytt och roligt utan bara jobbat som vanligt. Men kan köra en snabb uppdatering iallfall, bara för att jag här råkigt och ser samma vänner avsnitt för tredje gången idag nu..
Måndag: Halloween kalas med mera. Om jag inte minns helt fel har jag redan skrivit ett inlgg om det. Bra josefin, bra..

Tisdag: Städade och tog killarna på extra matte där en klarade sitt stora prov medans den andra var på konstigt humör och drog ut på tiden. en TIMME extra.. Jippi. hemma lagom till tiden dom skulle ha ätit fardigt. Men men, spelar typ ingen roll hur mycket man planerar dagarna här, blir aldrig som man tänkt ändå :) 
På kvällen blev det en spontan visit på puben med Sofie trots min krassliga hals. Lite svensk cider ochm assa prat brukar väl hjälpa då? not. Men supertrevligt var det iallafall!

Onsdag: Städade två timmar sen fick jag ledigt eftersom jag fortfarande är lite halvkrasslig. Åkte till Sofie en sväng och bakade kladdkaka och gjorde en musikal. varför vet jag inte men oj så skoj de va ;) haha. Se åkte jag hem och la mig och såg Pearl harbor.. Mysig dag!

Tordag: Lämnade killarna iskolan. fem minuter försent :O wopsi, men jag skyller det på min värdpappa :) hihi. Nu ligger jag här och vilar, ska snart gå på promenad med rosie men vill inte. Är så tråkigt väder här!! Det gör mig på dåligt humör så kanske tur att jag bara behöver ha med en unge hem efter skolan idag :)
Jaja, tänkte att jag kanske skulle slänga upp lite bilder från när Nora var här men det blir senare isåfall. SÅ HÅLL UT!


RSS 2.0