31 Augusti

Kom precis tillbaka från en trevlig eftermiddag med Emelie och Sofie. 

Dagen började med att jag tog med mig killarna på en sväng runt kvarteret. Eller killarna tog mig på en sväng runt kvarteret rättare sagt. De visade mig runt till alla möjliga olika ställen och vi avslöt vår rundvandring med varsin super muffins på mitt blivande stammis caffé. När vi väl kom hem sen så dammsugade jag hela undervåningen sen var jag ledig för dagen. Då begav jag och Emelie oss iväg på en lite rundvandring och det hela slutade med att vi, efter en lång promenad, hamnade hemma hos Sofie i Barnes.
Men nu är jag hemma igen och Emelie och jag tänkte sticka ut och spinga lite ikväll men först ska jag ner och kolla om det finns någon mat till mig annars är det bara att börja med matlagningen antar jag.
Hoppas ni har det bra där hemma och Nora om du ser detta, vi kan prata på skype ikväll om du vill. Runt nio, halv 10 er tid isåfall.
Ciao!

Sovdags

I mitt nya hus går man visst och lägger sig vid nio ibland. Riktigt skönt när man vänjer sig med det! Jag är dock inte riktigt så trött än så det får bli lite tv för min del, i en timme iallafall.

Ikväll satte vi oss ner och började gå igenom allt om mitt nya jobb och vad jag egentligen ska göra och framförallt, när jag ska göra det. Det är inte lätt inte och hur mycket jag än försöker blir det för mycket att tänka på! Men Alex och Fred är så snälla och har lovat att hjälpa mig allt de kan de första veckorna tills jag får rutin på allt. Så det är skönt!

Jobbar bara förmiddagen imorgon så på eftermiddagen ska jag och Emelie äntligen se oss runt i området här och hitta alla dessa fantastiska cafér, barer och affärer som de pratar om. Kommer bli en toppen dag :) 

Sen håller jag tummarna för att jag får hela lördagen ledig så vi tjejer äntligen kan ta oss in i centrala London och se allt det där!
Men nu blir det lite tv sen sova. Godnatt där hemma!

30 Augusti

Tar en paus på mitt rum för en liten stund. Kom precis hem från parken med Max, Charlie och hunden. Inte lätt och hålla kolla på två killar som bråkar hela tiden och sen en hund som springer runt som en galning. Men jag gör mitt bästa och ialla kom tillbaka hela.

Idag Har jag, killarna och deras pappa varit i sportcentret där dom är medlemar och badat. Riktigt kul och Fred ska försöka fixa så att jag kan gå dit när jag vill för att gymma osv. Riktigt snällt av honom! :)

Ikväll ska jag äta middag med familjen sen får jag se vad jag hittar på. Antagligen stannar jag här och ser film men barnen eller så kanske jag ska göra ett försök i att ta mig till Sofie helt själv. Kan bli spännande men fred och jag har klippt och klistrat i dag så att jag skulle få en bra karta att studera varje kväll.
Snygg va? :) Vi jobbade riktigt hårt med den iallafall.

Här kommer lite bilder på mitt rum för den som är intreserad:)


Detta är mitt lilla place. Hur mysigt som helst. 



Ett extra plus för tv och alla tusen kanaler! Hur mycket fotboll jag vill och hur mycket vänner jag vill! LOVE IT :)

Den vanligaste synen om man tittar ut genom fönstret.

Well, this is all for now. See ya!

Första dagen i min nya stad

Åh, äntligen dags för första inlägget ifrån London! :) 
Just nu sitter jag i mitt takrum oh lyssnar på när flygen lyfter alldelse övanför mig från Heatrow. Kan till och med se dem rak upp genom mitt fönster. Ganska coolt faktiskt och bara att vänja sig med det antar jag. Annars har jag haft en toppen dag här i mitt nya hem med min "nya" familj. Dom är alldeles underbara och jag känner mig redan hemma!

Resan började igår när jag och Emelie flög hit från arlanda och vi landade vid ungefär halv 11 på kvällen. Väl på flygplatsen väntade Alex oxh Karin (Våra "mammor"). Vi åkte sen direkt hem och väl hemma fick jag träffa Fred som hälsade så glatt! Baren låg och sov och vi var trötta allihop så de visade mig runt lite snabbt sen fick Fred bära upp min feta väska (24 kg) upp för alla trappor. Bor nämligen på tredje våningen så han fick lite kvällsträning :) sen sa vi godnatt och jag somnade som en stock med ett leende på läpparna.Idag vaknade jag vid sju av flygplanen och gick upp. Sen fick jag äntligen träffa barnen och allt klickade verkligen direkt! Sen frukos tillsammans med Alex oxh vi pratade om allt möjligt. Sen åkte vi till parken med Emelie och hennes familj. Spelade lite fotboll och hade det mysig. 

Sen kom dagens höjdpunkt då vi gick ut och åt lunch och jag äntligen fick träffa Sofie igen! :) Underbart!

Efter det har vi bara hängt lte här hos mig och sen hos Emelie. Älskar verkligen att våra familjer är så nära vänner att dom jämt ses, för det betyder att Emelie och jag kommer ses all the time!

Men nu ska barnen sova och jag ska försöka få kontakt med min riktiga familj där hemma. Lycka till till mig!

Men avslutar med att säga att jag kommer trivas som fisken i vattnet här. Så fort jag lär mig hitta utanför huset så! Allt ser verkligen likadant ut här :)

Good night!

(ska försöka lägga upp lite bilder imorgon om jag får tid till det)





Snart så!

Ojojoj, bara en dag kvar nu! Jisses vad tiden går fort :) 
Väskan är iallafall nästintill färdigpackad (och påtok för tung för den delen men det ska jag ännu fixa) 
Ikväll nlir det lite avskedsmiddag med familjen i vår lilla "stuga" vid vattnet. Komer bli mysigt! Så det är så jag tänker spendera min sista kväll (!) här på Gotland.



Väskan börjar bli full

Har nu packat och packat i flera dagar och ändå har jag massor av sakar som ännu ska med! Plus att väska börjar bli full och enligt vågen väger aldelles för mycket. Lite jobbigt läge känner jag. Det är bara o börja om sen skaffa en våg som funkar som den ska. Litar inte riktigt på min just nu faktiskt :)


Annars börja de sista pusselbitarna falla på plats och jag har nu äntligen fått kontakt med familjen igen. Lite hotmail problem har ställt till det lite men nu har vi bokat in ett sista snack över telefonen imorgon kväll och sen ska allt vara glas klart! Så snart så :)

Äventyrliga barn tydligen..

Kollade precis in nya videoklipp på barnen jag ska ta hand om nu i ett år framåt. Dom verkar bara för underbara! Lite väl äventyrliga kanske, men annars underbara. Hoppar från meterhöga klippor, gör volter i poolen, stylar med karate sparkar och dansar loss! Det kommer inte bli en lugn stund för min del har jag en känsla av.
Men jag gillar det. Starkt.

Kan knappt fatta att denna tjej just nu anlänt till London. Vill göra henne sällskap NU! Men får vänta 9 dagar..

Startskottet

Idag åkte Sofie vilket betyder startskottet för alltihop. Hon kommer vara där en vecka nu innan jag och Emelie kommer och gör henne sällskap. Nej, nu ska det packas på riktigt! Ha de!

Inte länge kvar nu!

Nu är det bara 13 små dagar kvar!

Helt galet ju.

Dags att börja lite smått

Har börjat packa lite smått nu och jag kan ju säga att det inte är det lättaste. Hur packar man för ett år liksom? Vad är nödvändigt och inte? Vad kan jag strunta i och köpa där i stället osv? Många frågor i mitt huvud just nu :)
Men framåt går det iallafall och nu är det bara 18 dagar kvar tills jag åker. Awesome!

Första inlägget

Dags för första inlägget här i min nya blogg då! Enormt spännande ju :)
Skapade denna blogg eftersom jag flyttar till London om tre veckor för att jobba som au pair i ett år. Denna blogg är till för min familj, mina vänner och alla andra som är intresserade att följa vad som händer i mitt nya liv i London.
Kommer för det mesta använda bloggen till att skriva vad jag gör om dagarna och hur allt känns. I början räknar jag med att ha mycket nya intryck att skriva om! :)
Jaja, har inte mycket mer att skiva om just nu så avslutar här. Ha en toppen kväll! Själv tänkte jag sätta mig ner och börja skriva ihop en packlista. Börjar bli dags för det nu :) Ciao!



RSS 2.0