Snaaaart helg!

Snart helg asså. Bara tjugo mnuter kvar! Är redo med maten och väntar på att mina små barn ska komma hem från tennis och fotboll. Förhoppningsvis kommer dom lite sent så jag hinner sluta. Hehe :)

Iallafall ikväll blir det roadhouse med massa svenska tjejer vilket ska bli skoj. Roadhouse leverarar ALLTID! :)

24 April

Ser Barcelona-Chelsea och jösses vilket mål Chelsea bjöd på! FINT DEEEJ :)

Är annars helt slut efter ha haft ungarna helt själv sedan måndagsmorse. Men nu är mammsen hemma igen så jag får vila. Tuuusen tack (som Markus skulle sagt, haha kul va SOFIE??)

Kom även påä att jag aldrig lägger upp några bilder här.. Dock så beror de på att jag aldrig tar ågra bilder längre typ. men här kommer några från den senaste tiden.

Fika och mys på westfields :)
Mamma kom införbi och sa HEJ!
Bästa familjen vid Buckingham Palace

Thats all for now! See yaah :)

Ny helg

Då var det äntligen helg igen! Inledde med Titanic i 3D men tjejerna igår. Det var awesome men lite för myket trar kanske?? :) Idag har jag varit och kollat lite rugby med Sofie och Emelie och sedan fikade vi lite bara. Ikväll blir det till och vara barnvakt igen. Sen lite fotboll imorgon :)

Kort inlägg, men bätte än inget iallafall.

Regnig onsdag

Ja som rubriken lyder.. Regnet faller och jag ligger på mitt rum och ser the hills denna lediga onsdagseftermiddag. kväll bli det fotbollsträning. Har egentligen ingen lust men får väl släpa mig dit, fr har ju missat två vekor nu.

Egentligen hade jag ju hellre gått på puben och sett Chelsea - Barcelona och använt min "20% billigare på drink" som jag vann ;) Tävlade lite över twitter med dom och man skulle skicka in rolig fakta. Jag vann då och min tweet sitter nu på väggen utanför. Haha huuur kul som helst ju! :)

Stor uppdatering!

Nu var det sådära jättelänge sedan jag skrev igen. Har liksom varken tid eller lust. Men nu ska jag minsann börja på riktigt igen!
Iallafall, förra fredagen, alltså långfredagen, kom mina fina familj på besök. Dom stannade tills i torsdags och vi hann med att göra massor av roliga saker! Vi turistade runt lite, shoppade i westfiled, såg fotboll på puben, såg lejonkungen musical med Sofies familj och massa mer! Så det var riktigt mysigt med lite besök!

Efter det jobbade jag tvådagar och avslutade fredagen med en filmkväll hos Sofie. Igår blev det att möta upp fler gotläningar, denna gång ingen mindre än Miriam och hennes kompis Julia. Vi fikade i fyra timmar och det var jätte kul att träffas igen. Så idag åkte jag och Sofie till camden och mötte upp Miriam och Julia igen. Så nu har vi varit där med.
Och nu ligger jag här i min säng och ser glee och fryser som bara den! Riktigt kallt ute är det så det blir nnog till att ta en varm dusch snart.

Så detta var en kort uppdatering av många dagar men bättre än igenting allafall. Eller hur?

RSS 2.0